התלבטות בין פג בוקלט לייט לאויסטר זירו ולגבי כסא ציקו נקספיט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין פג בוקלט לייט לאויסטר זירו ולגבי כסא ציקו נקספיט
    שלוה
    17/08/2018

שלום
    מבחינת עגלות שמתקפלות לגודל קטן, לא כבדות, קלות לקיפול ולא יקרות במיוחד אני מתלבטת בין פג בוקלט לייט לאויסטר זירו. ידוע לי שהן חד כיווניות . הפג מעט זולה יותר אבל נניח שההפרש זה לא מה שקובע.
    איזו מבינהן מומלצת יותר?
    ובנוסף יש לי רכב קטן מיצובישי ספייסטאר, במידה ואתה מכיר את הרכב . האם כיסא הבטיחות ציקו נקספיט יכול להיות בשלב ראשון בכסא שליד הנהג או שזה לגמרי יסתיר את שדה הראייה?
    או שלחילופין האם להסתפק בסל קל של אינגליזינה מקדימה? ( כי סלקל אקבל חינם אבל ללא תושבת) אז האם בטיחותית כדאי לקנות גם תושבת?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/08/2018

שלום שלוה,

לדעתי האויסטר מוצלחת יותר, היא נוחה יותר בניוד, בעלת קיפול מעט יותר קטן וגם נוח, הגגון יותר גדול בטיולון. כמוכן טיפה יותר נוחה לתפעול.
    לגבי הכיסא, כל עוד אפשר לנתק את כרית האוויר מקדימה אין בעייה עם הנקסטפיט מבחינת שדה ראיה, הבעיה המרכזית בדרך כלל עם התקנת כיסא בטיחות מלפנים היא שהוא סוגר את שדה הראייה למראה הימנית.
    הסל קל של אינגלזינה פחות מומלץ אך והבסיס לא ישפר זאת. אם אין ברירה אז אפשרי ולדעתי אין צורך בבסיס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שלוה
    20/08/2018

מדוע הסלקל של אינגליזינה פחות מומלץ לטעמך? פשוט אותו אני מקבלת מחברה. אז כדי שאוכל לראות מקדימה על מה היית ממליץ? בהנחה שלפחות בחודשין הראשונים ארצה את התינוקת לידיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/08/2018

שלום שלוה,

בטיחותית הוא לא ברמה הכי גבוהה. מקדימה אף כיסא לא יאפשר לראות את המראה בצורה טובה, זה יהיה אפשרי רק ברכבים מסוימים מאוד שבהם ניתן לקחת את המושב הקדמי ממש אחורה, אפשר פשוט לבדוק ברכב טרם הרכישה את הכיסאות.

לגבי הזירו, היא דווקא מרווחת ברמה די טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה על אמבטיית האויסטר זירו

שלוה
    20/08/2018

למיטב ידיעתך היא יחסית מבין הגדולות או לפחות לא מאוד קטנה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו