אשמח לכיוונון ראשוני לעגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אשמח לכיוונון ראשוני לעגלה
    אנה
    18/08/2018

שלום קובי, אשמח לחוות דעתך מנסיונך, אנו רוצים להגיע להחלטה בקרוב לגבי רכישת עגלה שתמש גם לטיולון ואנו טובעים בים של מידע וים של עגלות.
    מבחינת סדר יום צפוי אתנייד לרוב ברכב אך עשויה גם בתחבורה ציבורית, גרה בקומה 2 ללא מעלית עם אופציה להשאיר את העגלה ברכב.
    הדרישות שלנו:
    יציבות וחוזק, משקל סביר, נוחות בתפעול וקיפול, נראות ואיכות, לא עגלה מאסיבית מידי, תקציב 3,500 ש"ח עם עדיפות לפחות וראינו שבהחלט אפשרי.
    העגלות ששמתי לב אליהן בחנויות: טאי טאי ביבה, בייבי ג'וגר, מאמס אנד פאפס ארמדילו, סייבקס מיוס, ג'אנה מיניון, כאם, באבא קאר, פאג, ג'ואי כרום.
    ואולי מתוכם תכוון אותי או תמליץ על משהו שלא רשמתי בעקבות מה שרשמתי?
    כמו כן אילו מבין המותגים מומלץ יותר בכיסאות בטיחות מגיל 0? ברייטקס מרתון, גרקו וצ'יקו?
    תודה רבה על המענה והאפשרות להתייעץ.
    אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/08/2018

שלום אנה,

לגבי כיסאות בטיחות כל המותגים שרשמת מעולים כאשר לדעתי הטוב ביותר לגיל 0 הוא צ'יקו נקסטפיט.

לגבי העגלות, לדעתי התפזרתם יותר מדי לכיוונים שונים לחלוטין.
    על טאי טאי או הג'וגר אני פחות ממליץ כי יש להן טיולון חד כיווני.
    קאם לא צוין דגם אך לדעתי כל הדגמים מאוד מיושנים ומסורבלים.
    מיוס, פליפ או ג'אנה על אותו רעיון של מוצר יחסית קל (הג'אנה יחסית כבדה אליהן ולכן לדעתי פחות מומלצת) עם התפשרות על מושב ואמבטיה צרים יחסית, גלגלים קטנים וכו'.
    הן כן נוחות לתחבורה ציבורית.

פג יותר מרווחת ונוחה לתינוק, טיפה יותר גדולה וכבדה ולכן לדעתי עדיפה לתינוק ולהורים אני חושב שלא צריך להיות קושי מיוחד.

בבה קאר, מאוד מאוד כבדה וגדולה בקיפול אך יותר מרווחת לתינוק לכן תלוי בכם עד כמה אתם מוכנים להקריב מהנוחות שלכם עבור נוחות התינוק.

כרום, די בסיסית עולה כמחצית מהתקציב. לדעתי הפג הוא בבה קאר עדיפות.

הייתי ממליץ גם לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה שלדעתי מאוד מרווחת ונוחה לתינוק, בעלת נוחות ניוד עדיפה על העגלות שציינת, קיפול סביר ומשקל סביר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו