מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סייבקס מיוס אינגליזינה ארמדילואוריאן21/08/2018
היי,
אני ממש מתלבטת בבחירת העגלה.
אני רוצה את המיוס בגלל שהיא קלה ונוחה לקיפול אבל אני חוששת מהיציבות שלה (בגלל שיש לה גלגלים קטנים אני חוששת שאם אתלה תיק על העגלה היא תתהפך או שכל אבן ברחוב תתקע את העגלה).. הטיולון נראה ממש נוח (להורה) כך שלא נצטרך לקנות עוד טיולון.. אבל הוא נראה לי צר מאוד לילד..
הארמדילו נראית קצת יותר יציבה, אמנם יותר כבדה.
אינגליזינה רק שמעתי שהיא טובה..
ממש אשמח לחוות דעת על שלושת העגלות גם מבחינת הגדלים, הנוחות של התינוק וכו'
בנוסף, קיבלתי עגלת מקלארן BMW סדרת M- האם הטיולון הזה טוב?
לא אוהבת שזה 2 ידיות ולא ידית אחת.. נראה לי לא נוח.. למרות שהטיולון עצמו נראה ממש נוח לילד.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/08/2018שלום אוריאן,
המיוס לדעתי לא מושלמת בניוד ובעיקר ככל שהדרך תהיה יותר משובשת וזה החיסרון המשמעותי בגלגלים קטנים. לגבי יציבות כנ"ל, ככל שהעגלה קלה יותר כך שיווי המשקל שלה בעייתי יותר אין כאן נוסחאת קסם, יחד עם זאת תיק במשקל סביר לא יהפוך את העגלה כאשר יהיה בה תינוק וככל שהתינוק יגדל כך משקלו יעלו ותיק כבד יהיה פחות בעייתי. רוחב צר נגזר מעגלה קלה ולכן כפי שאני תמיד מציין שנוחות התינוק מושפעת מהנוחות של ההורה, כלומר ככל שיותר נוח להורה כך לדעתי יהיה פחות נוח לתינוק.
לדעתי החיסרון הכי גדול שלא ציינת הוא המושב שעשוי כולו מרשת. לדעתי מושב עם תמיכה קשיחה מפלסטיק עדיף, כמוכן לדעתי רשת סובלת מבלאי גבוהה יותר וזהו חלק שלא כלול באחריות המוצר.
הפליפ דומה למיוס אך כבדה יותר, מצד שני מציעה גב קשיח, גלגלים יותר גדולים ולכן יכולת ניוד טיפה עדיפה בדרך משובשת, בעיר או בקניון לדעתי הן די זהות. גם כאן מדובר בעגלה צרה יחסית.
הטרילוג'י הרבה יותר מרווחת לתינוק אבל פחות נוחה לניוד בהשוואה לשניים האחרות. כמוכן הסל קטן ולא נגיש.
הטיולון BMW M לדעתי טיולון מעולה שבניגוד לטיולונים הפופלארים היום מקנה נוחות עדיפה לתינוק והצללה טובה יותר, הניוד די נוח על אף שזה 2 ידיות אבל הקיפול גדול ביחס לטיולונים הפופולאריים היום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להמלצה לעגלה אם כך..
אוריאן21/08/2018
תודה על המענה!
אשמח להמלצה אז..
מה שחשוב לי זה שלא תהיה כבדה מדיי ושתיכנס בבגאז קטן יחסית.. שלא תהיה יקרה מדיי וכמובן שיהיה נוח לתינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר22/08/2018שלום אוריאן,
קשהה לתת המלצה, לכל אחד דרישות ויכולות שונות. ההמלצה שלי תמיד היא להתמקד בשניים או שלושה דגמים, לשים בכל אחת משקל של 9 ק"ג, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לתפעל לבד, לקפל לבד ולבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מה נכון לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)