עגלת לייקה המלצה בבקשה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת לייקה המלצה בבקשה
    מיכל חכם
    21/08/2018

שלום רציתי לשאול על העגלה החדשה של קוסי מאקסי "לייקה" האם מומלצת?
    מחפשת משו קל צר ונוח )מתניידת הרבה בתחבורה עירונית) האם שווה להוסיף את האמבטיה שיתאים לתינוק שרק נולד. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת לייקה המלצה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/08/2018

שלום מיכל,

כעגלה אני פחות ממליץ על טילונים מסוג זה, לדעתי ולדעת מחקרים עדיף שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+. בטיולון זה המושב פונה רק לכיוון הנסיעה. אם כל הכבוד לרצון של לרכוש מוצר קל, קומפקטי ונח המוצר מיועד בראש ובראשונה לדעתי לתינוק ולדעתי במוצרים מסוג זה יש יותר מדי פשרות ולכן אני פחות ממליץ. אם בכל זאת מתעקשים אז כן הייתי ממליץ להוסיף אמבטיה בעיקר שנכנסים לחורף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה.שאלה

מיכל חכם
    22/08/2018

אם אפשר בבקשה המלצה מנסיונך.
    עגלה קלה צרה עד 2000 שח.
    מציינת שהבן כבר בן חודשיים כרגע עם עגלה שלא נוחה לי (אייזי בייבי) האם ל"משוך" קצת ואז לקנות טיולון טוב איכותי אולי של ג'ואי? או כן לקנות עגלה שלמה כולל אמבטיה. ואם כן. על מה ממליץ? ראיתי את ג'ואי כרטם. הבעיה שלא בטוח שמתחבר אליה טרמפיסט..יש עוד חסרונות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/08/2018

שלום מיכל,

קשה לתת המלצה למוצר קל ב-2000 ש"ח מדובר בסוג של עגלות מאוד מבוקש ולכן המחירים שלהם מאוד גבוהים.
    בטווח של ה- 2000 לדעתי הכרום או סירקל ראב 4 נותנות את התמורה הכי טובה לכסף והן גם הרבה יותר נוחות לתינוק בהשוואה לעגלות הקטנות. החיסרון שהן גדולות וכבדות יותר.

תנסי לבדוק אופציה של רכישת הפליפ רק כטיולון אולי אז תיכנס לתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו