מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה על עגלת ארמדילו שקניתימני27/08/2018
קניתי ארמדילו פליפ לתינוק שנולד,
היות והחנות רחוקה לי ואני לא רוצה סתם לחזור לשם בחינם אשאל אותך,
האם אמור להיות שלידית של העגלה תהיה יכולת תזוזה והיא לא נטועה בנקודה אחת, כלומר אפשר כאילו להזיז מעט את הידית קדימה ואחורה והיא לא מוצקה על נקודה אחת,
מורגש מאוד בהורדת מדרגות שהעגלה כאיחלו חוזרת אלי וההורדה דורשת הרבה יותר מאמץ מעגלה פשוטה שהידית נטועה במקומה,
או שאולי זה פגם בעגלה שלי?
מקווה שהסברתי את עצמי באופן מובן,
תודות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר28/08/2018שלום מני,
לידיתת תמיד יהיה חופש, היא לא יכולה להיות נעולה מכיוון שיש שם מנגנון קיפול בקצה שלה ולכן תמיד יהיה את החופש הקל, ברגע שמקפלים מן הסתם החופש גדל כדי שהידית תתקדם קדימה ותיפול כלפי מטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שוב שאלה
מני31/08/2018זהשחרור הזה הוא מה שנקרא בולם זעזועים
בשעה שהוא מזעזע את התינוק בטלטלות ממש בזמן ירידת מדרגות הרבה יותר מעגלה ללא בולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/09/2018שלום מני,
שוב אני מתבסס על סמך מה שאתה כותב, לא ראיתי את המוצר ולכן אני לא יודע לומר אם זה אובר משוחרר או שזה תקין.
אני רק מסביר שחייב להיות חופש באמבטיה כדי שתנוע בזמן ירידת מדרכה. אם הייתה נעולה 100% כל המכה מהירדה הייתה עוברת לתינוק (גם אם לא היה זז עלול להיווצר נזק).
אני ממליץ שתפנה ליבואן ותברר, לדעתי אפילו שליחת סרטון וידאו תעזור להם להבין אם המוצר תקין או לא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)