שאלה על עגלת ארמדילו שקניתי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה על עגלת ארמדילו שקניתי
    מני
    27/08/2018

קניתי ארמדילו פליפ לתינוק שנולד,
    היות והחנות רחוקה לי ואני לא רוצה סתם לחזור לשם בחינם אשאל אותך,
    האם אמור להיות שלידית של העגלה תהיה יכולת תזוזה והיא לא נטועה בנקודה אחת, כלומר אפשר כאילו להזיז מעט את הידית קדימה ואחורה והיא לא מוצקה על נקודה אחת,
    מורגש מאוד בהורדת מדרגות שהעגלה כאיחלו חוזרת אלי וההורדה דורשת הרבה יותר מאמץ מעגלה פשוטה שהידית נטועה במקומה,
    או שאולי זה פגם בעגלה שלי?
    מקווה שהסברתי את עצמי באופן מובן,
    תודות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    28/08/2018

שלום מני,

לידיתת תמיד יהיה חופש, היא לא יכולה להיות נעולה מכיוון שיש שם מנגנון קיפול בקצה שלה ולכן תמיד יהיה את החופש הקל, ברגע שמקפלים מן הסתם החופש גדל כדי שהידית תתקדם קדימה ותיפול כלפי מטה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז שוב שאלה

מני
    31/08/2018

זהשחרור הזה הוא מה שנקרא בולם זעזועים
    בשעה שהוא מזעזע את התינוק בטלטלות ממש בזמן ירידת מדרגות הרבה יותר מעגלה ללא בולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/09/2018

שלום מני,

שוב אני מתבסס על סמך מה שאתה כותב, לא ראיתי את המוצר ולכן אני לא יודע לומר אם זה אובר משוחרר או שזה תקין.
    אני רק מסביר שחייב להיות חופש באמבטיה כדי שתנוע בזמן ירידת מדרכה. אם הייתה נעולה 100% כל המכה מהירדה הייתה עוברת לתינוק (גם אם לא היה זז עלול להיווצר נזק).
    אני ממליץ שתפנה ליבואן ותברר, לדעתי אפילו שליחת סרטון וידאו תעזור להם להבין אם המוצר תקין או לא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו