טיולון - ארמדילו אינגליזינה בי 5

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון - ארמדילו אינגליזינה בי 5
    דוד
    31/08/2018

שלום קובי,
    אנו מתלבטים באיזו עגלה משולבת לבחור,
    בשלב הטיולון - איזה טיולון מומלץ יותר מבין השלושה?
    ארמדילו פליפ XT2
    אינגלזינה טרילוג'י
    בוגבו בי 5

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/09/2018

שלום דוד,

תלוי מה הדרישות שלכם. הן די דומות ביתרונות: קיפול קל, גודל קומפקטי ומשקל קל.
    הבי לדעתי הכי נוחה בניוד, לאחריה הפליפ ובסוף הטרילוג'י. מצד שני הטרילוג'י לדעתי הכי מרווחת לתינוק ולכן לדעתי הכי נוחה לתינוק מבין ה-3.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אך

דוד
    01/09/2018

מקריאה בפורומים, יש אמהות שכותבות שהטיולון בטרילוג'י צר, ובגיל שנה כבר אין מקום לידיים. כך שנושא זה משליך על ההחלטות שלי בקניית עגלה משולבת.

האם הטיולון (בדגש על טיולון) של הפליפ רחב ונוח יותר מהטרילוג'י?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/09/2018

שלום דוד,

הוא לא רחב יותר. אני חושב שהתלונות בטרילוג'י לא נובעות בשל הרוחב אל בשל העובדה שיש לטיולון זה כנפיים, הכנפיים הם סוג של מגן שמונע מתינוק שנרדם בישיבה ליפול לצדדים, אני יודע שזה יכול להציק להרבה תינוקות. היות ובפליפ אין אותם יתכן שהמושב יהיה יותר נוח ואפילו ירגיש מרווח יותר בשל כך.
    טכנית הטרילוג'י רחבה יותר בכ- 2 ס"מ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו