המלצה לעגלה ראשונה לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה ראשונה לתינוק
    רון
    02/09/2018

היי קובי, אני ואישתי מחפשים עגלה לתינוק.
    הצורך שלנו הוא בעגלה שתיהיה:
    1. מסתובבת ועם אפשרות ל2 הצדדים.
    2. קלה יחסית ונוחה לקיפול ביד אחת.
    3. טיולון ואמבטיה
    4. גגון שיכסה את התינוק לחלוטין במידת הצורך.
    5. אמבטיה נוחה ומרווחת מספיק לתינוק(ברור שאי אפשר גדול מידי אבל בתחום ההגיוני והסביר)
    6. מחיר עד 3500 בערך.. מה גם שאפשר להתחשב במחירים ללא מע"מ כי אנו קונים מאילת ככה שזה מוזיל לנו בעוד כמה מאות שקלים.

מתאר לעצמי שחלק מהדרישות מתנגשות אחת עם השנייה ומאמין שבחלק מהדברים נצטרך להתפשר אך אשמח לתמונה כללית איזה עגלות יתאימו לרוב הצרכים הנ"ל.
    בברכה ותודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/09/2018

שלום רון,

אכן חלק מהדרישות מתנגשות.

הייתי ממליץ על 3 אופציות, כולן עם טיולון דו כיווני ואמבטיה.
    1. ארמדילו פליפ XT2, מתקפלת ביד אחת, נוחות ניוד סבירה +, משקל יחסית קל וגודל קומפקטי לאחר הקיפול. החסרונות העיקריים לדעתי הם: מושב ואמבטיה יחסית צרים ונמוכים.
    2. אינגלזינה טרילוג'י, יותר מרווחת בטיולון (לא בהרבה) ובאמבטיה, גובה ממוצע, טיולון דו כיווני, קיפול ביד אחת לגודל קומפקטי, יחסית קלה. חסרונות: לדעתי נוחות הניוד בינונית ומטה (תלוי היכן מטיילים), סל חפצים קטן ולא נגיש
    3. פג פרגו בוק, גובה ממוצע, מתקפלת ביד אחת, נוחות ניוד טובה (בעיקר עם משדרגים לשלדת S), טיולון דו כיווני, מרווחת מאוד באמבטיה ובעיקר בטיולון ביחס לשתיים הקודמות. חסרונות: הכבדה מהשלוש וקיפול גדול משמעותית מהשלוש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלת המשך

רון
    03/09/2018

היי קובי, קודם כל תודה על המענה המהיר והמפורט.
    ארצה להתעכב איתך ברשותך על האינגלזינה מה הבעיה במכלול הניוד שלה? לא תתאים למקום עירוני סטנדרטי?

ושאלה נוספת האם במידה והיינו מעלים במעט את הסכום רכישה(500 שקל+-) אז היה אופציה אחרת שהיית ממליץ? שיותר ברורה ועונה ככל הניתן על הצרכים או שעדיין אלה הדגמים שהיית דובק בכך שהם הכי מתאימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי אפשר לערוך הודעה לכן תיקון כאן.

‫רון נחום‬‎
    03/09/2018

במידה והיינו מוותרים על הדו כיווני האם היה לדעתך עגלות אחרות שהיו יותר מומלצות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/09/2018

שלום רון,

אני הייתי ממליץ לא לוותר על הדו כיווני. מחקרים הוכיחו שיש לכך יתרונות חשובים שלדעתי לא כדאי לוותר עליהם.

הטרילוג'י לעיר וקניון תהיה טובה לדעתי. החיסרון המשמעותי לדעתי זה בדרך משובשת ובעליה וירידה ממדרכות.
    לפני שנלחצים אני תמיד ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג בעגלה, לטייל איתה בחנות ומחוצה לה ולעלות ולרדת מדרכה. זה יתן מבט אמיתי על יכולות הניוד וכך תוכלו לראות אם היא סבבה לצרכים שלכם.

לדעתי הבי 5 תהיה באזור המחיר של 4000 ברכישה באילת. דומה לפליפ ביתרונות וחסרונות אך קלה ממנה ונוחה יותר בניוד לדעתי גם מהטרילוג'י וגם מהפליפ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רון
    04/09/2018

תודה רבה קובי על הסבלנות והתשובות המפורטות, זה לא דבר של מה בכך.

שאלה אחרונה ברשותך, קראתי הרבה וקיבלתי המלצה גם מכמה אנשים לגביי הסייבקס מיוס, אומנם יקרה יותר(איזור ה4500 לפי זאפ) אך מצאנו אותה במחיר דיי טוב בחנות באילת.
    לטעמך תתאים לצרכינו? או שעדיין היית ממליץ על הבי 5 על פניה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/09/2018

שלום רון,

אני פחות אוהב את הסייבקס, בהשוואה לבי אני חושב שלבי יכולת ניוד עדיפה, תמיכת גב במושב הטיול יותר טובה, כמוכן יש לבי ידית טלסקופית שגורמת לעליה וירידה ממדרכות להיות קלילה, מה שיצריך קצת מאמץ עם המיוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו