מחפשים אחר העגלה המומלצת ביותר בשוק כיום

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשים אחר העגלה המומלצת ביותר בשוק כיום
    ספיר חוטה
    05/09/2018

היי.. אני צריכה ללדת בעוד חודשיים ילדה 1 ואנחנו מחפשים את העגלה המומלצת.. הנוחה ביותר עבור התינוק ועבורי וזו שנהנה ממנה עם כל ילדינו, כל הפרטים כל כך מבלבלים ןאנחנו די אבודים בנושא. נשמח לדעת מה העגלה המומלצת..טווח המחיר הוא לא מעל 4000, אבל גם לא חייב להגיע לשם במידה ויש משהו אחר מומלץ. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/09/2018

שלום ספיר,

צר לי לאכזב אבל:
    אין כזה דבר העגלה הכי מומלצת בשוק. גם אם עשרות משמתמשים ימליצו על מוצר מסוים אין זה אומר שהמוצר יתאים לכם. לכל אדם דרישות שונות, יכולות שונות (פיזיות, כלכליות), תנאים שונים (גודל תא מטען ברכב, בניין עם מעלית או לאו וכו').
    אי לכך העגלה המומלצת היא זו שתתאים לאורח החיים שלכם והיכולות שלכם. כמוכן אכזבה נוספת היא שאין כזו עגלה שמשלבת בין הכי נוח לתינוק להכי נוח להורה.
    לדעתי ככל שהעגלה תהיה יותר נוחה להורה כך היצרן יוריד ממנה דברים שלדעתי יפגעו בנוחות התינוק. לדוגמא: גלגלים קטנים, קפיצים פשוטים, מושב צר וקצר או פחות מרופד ועוד.

לאור אלו אם תציינו מהם הדברים היותר חשובים לכם כך יהיה יותר קל לי לכוון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו