בוגבו בי 5 המלצה /דיס המלצה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי 5 המלצה /דיס המלצה
    שירה
    05/09/2018

הי . ממש מבולבלת מהמבחר..האם ממליץ עליה?
    יונדאי גטס , רכב קטן. מחפשת משהו שיתקפל עם השלדה. מבינה שזה רק עם טיולון מתקקפל ולא עם האמבטיה. משהו יפה, נח, קומפקטי. אנחנו נמוכים כך שגובה לא משנה. משהו כביס שאפשר להוציא.
    אשמח לשמוע על הבוגבו ואם יש עוד אופציות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/09/2018

שלום שירה,

אני אישית לא חושב שזו העגלה הכי טובה אבל זה גם נתון לצרכי המשתמש. לצורך שלך אני חושב שזו אופציה מעולה, בסגנון שלה לדעתי היא המוצלחת ביותר ולכן, זה לא שאני לא חושב שהיא טובה אלא פחות מתחבר לסגנון. מצד שני לך יש צורך שהסגנון הזה תואם וזהו בעיקר הקיפול קטן, אף עגלה לא מתקפלת עם אמבטיה כך שזה לא משנה, חשוב יותר הוא נושא הקיפול עם הטיולון ובחלק זה הבי מצטיינת. יופי זה עניין של טעם ואני ממליץ תמיד שהבחירה לא תושפע מזה כלל. כביס ככל הידוע לי כיום כל העגלות ניתנות להסרה לכביסה.
    אופציות נוספות לדעתי יהיו פחות טובות מהבי אך זולות יותר ולכן אם אין בעיית תקציב מיותר יהיה לציינן לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו