ארמדילו פליפ XT2 חדש או בוגבו בי 5 משומש

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ארמדילו פליפ XT2 חדש או בוגבו בי 5 משומש
    מור
    06/09/2018

שלום קובי,
    אחרי שקראנו בפורום
    הבנו שמה שמתאים לנו זה או ארמדילו פליפ XT2
    או הבוגבו בי 5.
    כאשר אם יש תקציב הבוגבו בי 5 עדיפה.
    מבחינה תקציבית (3000 ש"ח) אנו יכולים לקנות את הארמדילו פליפ XT2 חדש מהחנות או לקנות בוגבו בי 5 שהיה בשימוש חצי שנה עד שנה.

נשמח לדעתך מה היית ממליץ
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/09/2018

שלום מור,

אני תמיד בעד חדש אך אפשר לבדוק את הבי ולראות את מצבה. שימוש של חצי שנה אמור שעדיין העגלה במצב די חדש.
    כפי שהבנת אכן דעתי שהבי קצת יותר מוצלחת אבל החסירון העיקריכשמשווים כחדשות הוא פער המחיר.
    אם הלידה צפיה לאזור דצמבר והלאה הייתי ממליץ להמליץ יהיו המון אופציות בסטייל של הבי (בתקציב) לקראת 2019.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר רמז?

הילה
    09/09/2018

מה הולך להמכר לקראת דצמבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/09/2018

שלום מור,

אני טס בעוד שבוע לתערוכה שבה יוצגו כל הדגמים וכך גם אוכל לדעתי לוחות זמנים, כרגע זה גם יהיה ניחושים וגם עדיין לא הכל נחשף. אנסה לעדכן בבלוג שלי או כאן.
    עגלה אחת שאני יכול לספר שכנראה תגיע בדצמבר היא עגלה שאני פיתחתי באופן אישי וכולי תקווה שתגיע לישראל במהלך דצמבר. מעבר לזה אני מעדיף לא להרחיב כרגע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו