טיולון שכולל סל שכיבה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון שכולל סל שכיבה
    שני
    07/09/2018

היי קובי, אני מחפשת טיולון שכולל סל שכיבה עד 2000 שח. הכי אהבתי את הפג פרגו אך חורג מהתקציב. חשוב לי שהידית תהיה מאוד גבוהה, שהקיפול יהיה קל, שיהיה גגון גדול בטיולון. ובכללי כשעוברים לשימוש בטיליון שהוא לא יהיה מסיבי מדי. חשבתי גם על הג'ואי כרום, אבל גם הטיולון שלה מסיבי ומסורבל.
    חשבתי אפילו לרכוש רק סל שכיבה ובהמשך טיולון קל , אבל נראה שכבר לא מוכרים בנפרד.
    אני חופרת כל היום בגוגל ולא מצליחה למצוא משהו שמתאים, אשמח להכוונה.
    שנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון שכולל סל שכיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/09/2018

שלום שני,

צריך לקחת בחשבון שאי אפשר לקבל הכל.
    ככל שהעגלה תהיה יותר גבוהה ויותר מרווחת לתינוק כך משקלה יהיה כבד יותר והיא תהיה גדולה יותר. גם הפג יחסית גדולה במצב טיולון. אכן אני חושב שהכרום של ג'ואי או סירקל ראבנה הכי יענו לדרישות.
    כמוכן יש עגלה חדשה שנקראת ספורטליין סיילו, גם בתקציב וגם עונה לדרישות שלך. ידית גבוהה, טיולון בסיסי ולכן משקל קל וקיפול קטן, גם די נוח כמו הבוק. חשוב לציין שלדעתי, בעיקר בטיולון יש פשרה גדולה על נוחות התינוק בעגלות מסוג זה וספציפית בדגם הזה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

שני
    09/09/2018

היי קובי, תודה רבה על המענה. אבדוק לגבי העגלה שציינת. בינתיים הספקתי להכיר קצת את הסירקל ראבנה, מיוס, סלסה.. ואני ממש בהתלבטות. מה בעיניך הכי מומלץ ולמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/09/2018

שלום שני,

תלוי מהן הדרישות מכיוון שהמיוס שונה לדעתי ב- 180 מעלות מהסלסה או הראבנה. היתרונות שהיא מציעה הם: משקל קל, גודל קיפול קטן ולכן היא מעולה להורה.
    הסלסה או הראבנה מציעות אמבטיה וטיולון ענקיים ולכן נוחות התינוק בהם עדיפה, כמו גם תמיכה קשיחה בטיולון אשר עדיפה לדעתי. כמוכן הגלגלים והקפיצים שלהן (בעיקר של הסלסה) עדיפים ולכן יכולת הניוד עדיפה וגם בלימת הזעזועים, כלומר התינוק יחוש פחות רעידות או מכות חזקות מהדרך. מצד שני הן גדולות בקיפול וכבדות באופן משמעותי מהמיוס.
    בשורה התחתונה תלוי בכם:
    נוחות להורה בקיפול ובמשקל מול נוחות לתינוק ונוחות ניוד לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה!

שני
    13/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

שני
    09/09/2018

היי קובי, תודה רבה על המענה. אבדוק לגבי העגלה שציינת. בינתיים הספקתי להכיר קצת את הסירקל ראבנה, מיוס, סלסה.. ואני ממש בהתלבטות. מה בעיניך הכי מומלץ ולמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/09/2018

שלום שני,

שוב זה מאוד תלוי בך, ביכולות שלך ובהעדפות.

הסלסה מציעה את נוחות הניוד הכי טובה, הכי נוחה גם לעליה וירידה ממדרכות, סל ענק וכמובן אמבטיה וטיולון מרווחים.
    מצד שני אם נשווה למיוס היא כבדה בכ- 3 ק"ג וגדולה יותר בקיפול בכ- 30% בהשוואה למיוס.
    המיוס מצד שני לדעתי פחות נוחה בניוד, מרגישים בה כל רעידה לדעתי בגלל הגלגלים הקטנים, קשה לעלות ולרדת מדרכות ואין תמיכת גב קשיחה שלדעתי עדיפה מתמיכה מרשת.
    אבל להורה כפי שהבנת היא יותר נוחה.
    הראבנה היא גרסא בסיסית יותר של הסלסה, מרווחת כמוהה, נוחה לניוד יותר מהמיוס אך לא מהסלסה, זולה משמעותית מהסלסה או המיוס.

אני תמיד ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג בכל עגלה, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לקפל לבד, לתפעל לבד (לחבר ולפרק אמבטיה וטיולון) ולבדוק ברכב לאחר הקיפול, זה יתן מדד לגבי הנוחות שלכם. כפי שאני ממליץ תמיד אם הסלסה לדוגמא תהיה נוחה לכם והיא מציעה מרווח ונוחות ניוד עדיפים אז היא לדעתי אופציה עדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו