אינגלזינה טרילוג'י vs בייבי ג'וגר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אינגלזינה טרילוג'י vs בייבי ג'וגר
    נופית
    08/09/2018

היי אני מתלבטת מאוד בין שתי העגלות האלו הייתי גם במוצצים וגם בשילב התנסתי בהן ועדיין אין לי החלטה חד משמעית לגבי עגלה. אשמח לעוד חוות דעת עליהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/09/2018

שלום נופית,

אני פחות ממליץ על הג'וגר. לדעתי העגלה הכי נוחה להורה אך עם פשרות עצומות לדעתי בתחום נוחות התינוק. החיסרון המרכזי שלה לדעתי הוא המושב החד כיווני, לדעתי ולדעת מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה גם מעבר לגיל שנה, אי לכך איני ממליץ על עגלות עם טיולון חד כיווני כמו בייבי ג'וגר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינגלזינה טרילוג'י vs בייבי ג'וגר

נופית
    09/09/2018

דווקא בסניף של מוצצים שראינו את העגלה הדגם האחרון שראינו כן מתכוונן לשני הכיונים גם הטיולון. המוכרת הראתה לנו.. שתי העגלות שציינו יש להם משחק עם כיוון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/09/2018

שלום נופית,

אולי ראיתים את הסיטי תור דלוקס? רצוי לציין לא רק שם יצרן אלא שם דגם. מבחינתי שרושמים בייבי ג'וגר הכוונה היא לדגם הפופלארי שלהם מיני ג'וגר שהוא חד כיווני.
    אם הכוונה לסיטי תור דלוקס אז אכן יש טיולון דו כיווני. בהשוואה לטרילוג'י יש לה יתרון בגודל הקיפול. לדעתי שתיהן לא מצטיינות בנוחות הניוד, האינגלזינה מציעה אמבטיה וטיולון הרבה יותר מרווחים ולכן אני נוטה להמליץ עליה טיפה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו