המלצה על טיולון לבן חצי שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיולון לבן חצי שנה
    טל
    11/09/2018

שלום,
    אשמח להמלצה על טיולון קל יחסית, נוח לקיפול, שאפשר לסובב את הילד לשני כיווני הנסיעה.
    עד עכשיו היינו עם הארמידילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס והעגלה מאוד לא נוחה לי לקיפול וכבדה לי לסחיבה במדרגות והכנסתה לרכב. עם האמבטיה היה עוד איך שהוא סביר כי כשהשלדה לבד היא מתקפלת יוצר בקלות אבל עם הטיולון אני פשוט נאבקת.
    ראיתי את הסייבקס s easy twist אבל לא מצאתי מקומות שאני יכולה להתרשם ממנה בחנות פיזית, הכל אונליין. אשמח לדעת את דעתך עליה ולקבל אולי המלצות נוספות. התקציב הוא 1500-2000 ש"ח גג. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין שהדגם שיש לנו זה הXT²

טל
    11/09/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/09/2018

שלום טל,

אין טילונים שיענו לדרישות פרט לסייבקס. בדרך כלל ששואלים את השאלה הזו אני ממליץ לבדוק את הארמדילו כך שאופציות רבות אין.
    אני ראיתי את האיזי טוויסט בהמון חנויות כך שצריך לחפש, אפשר לפנות ליבואן נובל אינפנטי ולשאול היכן יש חנות קרובה אליכם שמציגה את הדגם.
    היתרון שבאמת מדובר בטיולון עם יתרונות של טיולון שהם משקל קל, קיפול סופר קטן, יחסית נוח (אם כי לדעתי לא הכי נוח ומצריך תרגול כמו בארמדילו). כמובן שהיתרון הענק הוא שהתינוק יכול להיות מולכם. החסרונת הם שהטיולון צר מאוד וקצר מאוד ואלו כמובן משפיעים על נוחות התינוק לדעתי. כמוכן הגלגלים קטנים מה שישפיע על יכולת הניוד.
    ממליץ למצוא חנות, לגשת ולבדוק יחד עם התינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו