כסא בטיחות מגיל 0

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות מגיל 0
    קרן
    12/09/2018

שלום,
    אני מחפשת כסא בטיחות הכי בטיחותי כלומר שזכה בציון הגבוה ביות מבחני ריסוק.
    הומלץ לי על כסא של בריטקס (ClickTight) בגלל ההיעגון הקל לרכב שבלעדיו הכסא אינו בטיחותי , אך במבחני ריסוק הוא זכה בציון נמוך דוקא.
    האם העיגון ClickTight חשוב יותר מהתוצאה של מבחני הריסוק ועל כן כדאי לקנות את הכסא הזה?
    האם יש כסא אחר מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות מגיל 0

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/09/2018

שלום קרן,

זה לדעתי גימיק מכירתי שמתיישב על דבר שהוא נכון בחלקו, הרעיון הוא שכיסא שקיבל דירוג מושלם ולא מתוקן נכון לא שווה לכיסא שקיבל דירוג נמוך אך מותקן נכון. יחד עם זאת עם עיגון האיזופיקס אחוז הסיכוי לטעות נמוך, כמו גם שניתן להשתמש במתקין מסומך שיתקין נכון את הכיסא, חלקם עושים זאת חינם וחלקם בתשלום דרך אתר בטרם. הדבר הכי נכון בקליק טייט הוא העניין שמעל 18 ק"ג (משקל התינוק שזה כבר ילד), אי אפשר להשתמש יותר באיזופיקס וחייבים חגורה, בנושא זה הוא נוח יותר להתקנה ולכן מצמצם סכנה של התקנה לא נכונה.
    אני בדעה של לרכוש מה שנכון לכם, אני בחרתי לילדה שלי את צ'יקו נקסטפיט שלדעתי יותר נוח לתינוקות, סופר נוח בהתקנה עם האיזופיקס וקיבל דירוג מקסימלי בזמנו. אני אישית הייתי בוחר בו גם היום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו