מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על מזרן - מבולבליםניר13/09/2018
הי. ראינו את ההמלצות שלך על המזרן של בייביטק. אני מבין שהפסיקו לייצר אותו/אין כרגע במלאי. בהינתן סיטואציה זו, על איזה מזרן אתה ממליץ? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/09/2018שלום ניר,
מלבד הבייבי טק אני ממליץ על האימג'ן של עמינח (קינג קויל).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אבל
ניר13/09/2018הבנתי שהמזרן הספציפי נמכר רק בשילב? אני כבר נעול עם חנות אחרת מבחינה כספית. יש עוד אופציות דומות? האם אכן הפסיקו לייצר בבייטק את המזרן מולטיפלואו? אנחנו יודעים למה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/09/2018שלום ניר,
לצערי האופציות האחרות ככל הידוע לי אינן בעלות אישור מכון התקנים בתוקף. אפשר לבדוק את דגם הנומו עם תוספת של שכבת נוחות. לגבי מולטיפלואו אני לא יודע לומר. אני מעריך שזה בעיקר בשל העובדה שכעת ניתן ע"פ דרישות מכון התקנים לייצר מזרן דו צדדי ללא מעכבי בעירה, בניגוד לדרישות שהיו עד עכשיו וזה היה היתרון העצום של המולטיפלואו.
אפשר לשקול מזרן דו צדדי של בייבי טק ללא מעכבי בעירה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידות המזרן
ניר27/09/2018גבי המזרן הנמכר בשילב. ראיתי שיש אותו במידות 63 ו67. יש לנו מיטת ארז של רהיטי סגל. בעוד ההמלצה באתר שלהם היא על מזרון ברוחב 63 מדדתי והבחנתי שהמרווח בין צידי המיטה הוא 66. איזה רוחב מזרן מומלץ לרכוש? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/09/2018שלום ניר,
במיטת ארז המידה היא 66 אלא אם נרכשה בשילב אז יתכן שהיא 63. אם מדדת 66 אז עדיף לרכוש 66.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטת ארז
ניר28/09/2018מדובר במיטה הזו של רהיטי סגל :
באתר מציינים 63. כפי שכתבתי נראה שגם 66 יתאים. מוזר:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)