התלבטות בין abc desigh ravana לבין cybex balios

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין abc desigh ravana לבין cybex balios
    מתן
    13/09/2018

שלום קובי. בעיקרון אנחנו מתלבטים בין שני העגלות האלו. ראיתי שיש לך יותר נטיה אל הרבאנה, רציתי להבין למה? בעיקרון החיסרון שהצגת בבליוס עם הטיולון שהוא מחוץ לשלדה פחות קריטי ומפריע לנו, הסגירה בבליוס יותר נוחה וקטנה עם טיולון..השאלה שלי בנוסף לגבי האמבטיה רשמת האמבטיה יותר גדולה שהוצאנו את המזרנים זה היה נראה אותו גודל.? תעשה לי סדר, אולי משהו שפיספסתי ואני לא יודע. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/09/2018

שלום מתן,

אני אישית חושב שללכת עם טיולון שיכול להתקע לך ברגליים בזמן הליכה זו לא הנדסת אנוש חכמה, אם זה לא מפריע לכם אז אין בעיה. כמוכן זה מבטל את האופציה לתלות תיק עגלה מבלי שיפגע במושב (הכל כמובן בהתחשב בעובדה שהטיולון יהיה במצבים השוכבים יותר).
    לגבי עניין הקיפול, הבליוס יותר קטנה, הכוונה שלי שפעולת הקיפול יותר מסורבלת ודורשת תרגול. לגבי מידות, אני מסתמך על נתוני יצרן, ע"פ הראבנה יותר גדולה אבל יתכן ורוחב המזרן זהה והנתונים מתסמכים על מידות חיצוניות.
    הנטייה שלי לראבנה היא בגלל מושב הטיול, לדעתי יותר נוחה בקיפול (גם אם יותר גדולה עדיין נכנסת ברוב המוחלט של הרכבים), בגלל הגגונים ו4 מצבים בטיולון לעומת 3. כמוכן אני לא ממליץ רק על הראבנה, בסגנון אני חושב שגם הסולה 2 עדיפה על הבליוס וגם הג'ואי כרום שמאוד דומה לבליוס בסגנון.

כפי שאני ממליץ תמיד, להתנסות עם המוצרים, באם אהבתם יותר את הבליוס והתחברתם אליה יותר והיא נוחה לכם אז לכו עליה. בסוף הבחירה שלכם והיא צריכה להעשות לדעתי ע"פ הנוחות, הצרכים והיכולות שלכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין abc desigh ravana לבין cybex balios

מתן
    13/09/2018

תודה רבה, ורציתי לשאול לגבי איכות של המוצר, מבחינת אם הוא משתמר לאורך זמן וחלקים שלו לא הופכים לבלאי.? דברים בסגנון. לגבי הבליוס ובכללי אם המוצרים של סייבקס טובים ואמינים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/09/2018

שלום מתן,

מאוד קשה לדעת. אני אף לא מייחס את שמה הטוב של חברה מסויימת לדגם ספציפי. גם לחברות על קורה שדגם מסויים יוצא פחות מוצלח, פחות אמין וכו'. אי לכך אני לא מייחס את שמה של סייבקס לבליוס (לטוב ולרע).
    כמוכן הבליוס ספציפית מאוד חדשה, אי לכך קשה לחוות דעה על אורך החיים של העגלה, אמינות וכו'. עד עתה לא שמעתי על דברים יוצאי דופן. כמוכן זה גם מאוד סובייקטיבי ותלוי באופן השימוש. ראיתי מקרים בהם עגלות שהיו שורדות שנים אבל במקרים נדירים היו חוזרות הלוך ושוב לתיקון אצל משתמש מסויים. עגלות הן כמו כלי רכב ודורשות תחזוקה שוטפת בעיקר של ניקיון, שימון וגירוז אחת לחצי שנה / שנה. כמוכן להישמע להוראות היצרן (אני רואה המון שדי מתעלמים מהם).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו