התלבטות קשה בבחירת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות קשה בבחירת עגלה
    שני
    15/09/2018

היי קובי,
    קראתי הרבה מהמצלצותייך באתר, ואתמול הלכתי לבדוק כמה עגלות בחנויות שונות. ראיתי גם את הסלסה והסירקל שאין ספק שהן מאוד נוחות לתינוק אך לדעתי הסלסה ממש ענקית ולא אוכל למשוך איתה למשך זמן רב כטיולוו.. והסירקל הייתה מושלמת חוץ מזה שהידית הזזת גובה בטיולון הייתה נוראית וקשה לתפעול. ראיתי גם את הגואי כרום דלקס, בגדול אהבתי את העגלה רק יש לי תחושה שגם היא מסורבלת כטיולון וארצה להחליף לטיולון קל תוך פחות משנה. הבעיה העיקרית שלי זה התקציב, העגלה היחידה שדי התאימה לצרכים זו הבי 5 אך חורגת ממש מהתקציב גם ביד 2.
    חשוב לי שהידית תהיה גבוהה, שהתפעול יהיה נוח, קיפול קל וגגונים גדולים. אשמח אם יש לך המלצות נוספות.
    בנוסף, האם קיימת אפשרות לרכוש רק עגלה עם אמבטיה
    עד 1000 ש"ח? (ואח"כ כבר לרכוש טיולון פשוט.. ).
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות קשה בבחירת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/09/2018

שלום שני,

האפשרות לרכוש אמבטיה בלבד לא קיימת.
    כמוכן צריך להבין שהרוב המוחלט ירכוש טיולון בעתיד ולכן אני בדרך כלל לא ממליץ להכניס לשיקול את העובדה שהעגלה לא תשרת עד גיל 3. בנוסף לגבי קיפול וגודל, גם כאן כל עוד לא גרים בבניין קומות ללא מעלית לדעתי אפשר להתמודד עם הקיפול והגודל בשניות שצריך להכניס לרכב ולהוציא.
    כפי שאני מציין תמיד, ככל שנלך לכיוון מוצר שנוח לנו כך לדעתי נוחות התינוק תרד באיזושהיא דרך.
    בסגנון של הבי ובמחיר סביר יותר אפשר לבדוק את ארמדילו פליפ XT2.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו