עדיין בהתלבטות לעגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עדיין בהתלבטות לעגלה לילד ראשון
    רשא
    15/09/2018

לאחר קריאה מהפורום אצלך ובדיקת העגלות בשטח, נשארתי עם 2 עגלות-
    1. בוגבו פוקס- הבעיה היחידה זה תנוחת הערסול בטיולון. ראיתי שבעבר אמרת שלעגלת סלסה יש ריפודית שמיישרת את השקע? מצרפת תמונה לאחר שמצאתי אותה באינטרנט. השאלה שלי האם אוכל להשתמש בה גם לעגלת הפוקס או שהיא מיועדת רק לדגמי abc design?
    2. עגלת פג פרגו עם שדרוג לשלדה s- מבחינת נתונים היא מושלמת מבחינתי, רק לא התחברתי לצבעים של הבדים! אני טסה השבוע לאיטליה אז יש מצב שאני אמצא שם צבעים אחרים ממה שמשווק בארץ?
    3. עוד שאלה- האם לחברת בוגבו יש צפי שתגיע עגלה עם טיולון שמתיישר ללא תתנוחת הערסול?

תודה רבה
    רשא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/09/2018

שלום רשא,

1. לדעתי המזרן לא יתאים לפוקס, המידות שונות ולכן אני חושש שזה לא יהיה פתרון.
    2. לגבי פג, ככל הידוע לי הליין זהה בכל העולם אבל לפעמים בארץ יש מחסור ואולי באיטליה יש צבעים שכרגע חסרים בישראל. אם את אוהבת עיצוב אז באיטליה נמכרת מהדורה מיוחדת של הבוק שנקראת מרטינלי אני אישית מאוד אוהב את המראה שלה ביחס לבוק.
    3. ככל שידוע לי אין צפי לעגלה עם שכיבה מלאה פרט לבי.
    אני יודע לומר שבסלסה 2019 כן תהיה שכיבה מלאה אבל צפי ההגעה עוד רחוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי הצפי להגעה של דגם ה-2019?

רשא
    16/09/2018

מתי הצפי להגעה של דגם ה-2019 של הסלסה? אני אלד בינואר 2019 ובחודש ראשון אני אשתמש רק בסלקל. והאם הדגם של ה-2019 עם אותו רוחב גלגלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2018

שלום רשא,

הצפי הוא לדצמבר/ינואר.
    הרוחב ישאר זהה. השינויים הם משקל קל בקילו, טיולון חדש עם שכיבה מלאה. מהדורה מיוחדת עם גלגלים גדולים יותר (אך לא רחבים יותר).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו