מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הבדלים בין שלושת פג פרגורונן15/09/2018
היי קובי, לא הצלחתי למצוא באינטרנט , אשמח לעזרתך.
אני מעוניין לרכוש עגלה של פג פרגו ביד 2, אך לא יודע מה ההבדלים בין השלדות , וגם סוגי הבדים.
האם יש דרך לזהות ביניהם? האם תוכל לפרט את ההבדלים? תודה מראש!! גמר חתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/09/2018שלום רונן,
לגבי הבדים לדעתי זה לא משנה מה רוכשים, הבדים מאוד דקים ולדעתי לא נוחים, אי לכך אני ממליץ לרכוש מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון אז לבדים לא תהיה שום חשיבות.
לגבי שלדים יש 4.
בוק רגילה ברוחב 59 ס"מ
בוק רגילה ברוחב 51 ס"מ נקראת בוק 51
בוק S ברוחב 59 ס"מ מקבלים בה גלגלים הרבה יותר איכותיים וידית מצופה עור
בוק S 51 ברוחב 51 ס"מ
אני ממליץ על שלדי הS לדעתי שווים כל שקל בשדרוג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
רונן16/09/2018תודה רבה על התשובה !
ההבדל בין 2 השדות S זה בעצם רק הרוחב שלהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/09/2018שלום רונן,
אכן כן, זהו ההבדל היחיד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
רונן19/09/2018היי קובי,
תודה, אשמח לדעת מה ההבדל בין העגלות הקלאסיות של פג לעומת הדגם Geo 2018? מלבד המחיר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/09/2018שלום רונן,
בסה"כ מבחינה טכנית כל הדגמים זהים (למעט הפופאפ) וההבדל העיקרי הוא סוג הבד, לדעתי זה ההבדל הכי לא קריטי בעגלה מכיוון שלדעתי בכל הגרסאות המושב מאוד קשיח ודורש לדעתי רכישת מזרן איכותי (כמו קומפי קוש) ולכן מרגע הוספת מזרן ההבדל בסוג הבד כבר לא רלוונטי, אי לכך אני ממליץ על הגרסא הזולה ביותר.
בפופאפ ההבדל הנוסף הוא באמבטיה אשר קלה יותר בקילו וניתנת לקיפול בעיקר בגמר השימוש לאחסון, אני ממליץ ללכת על דגם זה רק אם אלו מצדיקים עוברכם הפרש מחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)