הבדלים בין שלושת פג פרגו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדלים בין שלושת פג פרגו
    רונן
    15/09/2018

היי קובי, לא הצלחתי למצוא באינטרנט , אשמח לעזרתך.
    אני מעוניין לרכוש עגלה של פג פרגו ביד 2, אך לא יודע מה ההבדלים בין השלדות , וגם סוגי הבדים.
    האם יש דרך לזהות ביניהם? האם תוכל לפרט את ההבדלים? תודה מראש!! גמר חתימה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדלים בין שלושת פג פרגו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/09/2018

שלום רונן,

לגבי הבדים לדעתי זה לא משנה מה רוכשים, הבדים מאוד דקים ולדעתי לא נוחים, אי לכך אני ממליץ לרכוש מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון אז לבדים לא תהיה שום חשיבות.
    לגבי שלדים יש 4.
    בוק רגילה ברוחב 59 ס"מ
    בוק רגילה ברוחב 51 ס"מ נקראת בוק 51
    בוק S ברוחב 59 ס"מ מקבלים בה גלגלים הרבה יותר איכותיים וידית מצופה עור
    בוק S 51 ברוחב 51 ס"מ

אני ממליץ על שלדי הS לדעתי שווים כל שקל בשדרוג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

רונן
    16/09/2018

תודה רבה על התשובה !
    ההבדל בין 2 השדות S זה בעצם רק הרוחב שלהן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2018

שלום רונן,

אכן כן, זהו ההבדל היחיד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

רונן
    19/09/2018

היי קובי,
    תודה, אשמח לדעת מה ההבדל בין העגלות הקלאסיות של פג לעומת הדגם Geo 2018? מלבד המחיר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום רונן,

בסה"כ מבחינה טכנית כל הדגמים זהים (למעט הפופאפ) וההבדל העיקרי הוא סוג הבד, לדעתי זה ההבדל הכי לא קריטי בעגלה מכיוון שלדעתי בכל הגרסאות המושב מאוד קשיח ודורש לדעתי רכישת מזרן איכותי (כמו קומפי קוש) ולכן מרגע הוספת מזרן ההבדל בסוג הבד כבר לא רלוונטי, אי לכך אני ממליץ על הגרסא הזולה ביותר.
    בפופאפ ההבדל הנוסף הוא באמבטיה אשר קלה יותר בקילו וניתנת לקיפול בעיקר בגמר השימוש לאחסון, אני ממליץ ללכת על דגם זה רק אם אלו מצדיקים עוברכם הפרש מחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו