מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על טיולון שניויקי16/09/2018
שלום קובי,
ראשית רציתי להודות לך על הקנייה הכי מוצלחת שלי לתינוקת והיא עגלת הסלסה שהמלצת לי עליה לפני כשנה. עגלה פשוט מושלמת שעונה לנו בדיוק על כל הציפיות.
כעת אנו מחפשים לקנות טיולון ונשמח להמלצתך, המטרה היא טיולון שני שנוכל להחזיק ברכב מלבד הסלסה מאחר ואנחנו מתניידים בשתי מכוניות ושוכחים מדי פעם להעביר את העגלה מאוטו אחד לשני.
מה שהכי חשוב לנו זה כמובן נוחות לגברת ועמידות של העגלה שתוכל לשמש אותנו לעוד כמה זאטוטים בהמשך. מאפיינים שהייתי רוצה שיהיו:
1. ידית אחת
2. צילון גדול
3. רגליים מתכוונות
4. קומפקטית -יתרון
5. תקציב עד 1000 שח, עדיף
6. שתימכר באחת החנויות: שילב, מוצצים, בייבי לאב, בייבי סטאר וביחסי סתיו
מה שעל הפרק כרגע:
1. ג׳ואי פקט
2. גו בייבי קפרי
3. איה בייבי מורו
4. Cubo cam spa
5. סיטי אור
מה לדעתך עונה הכי טוב על הדרישות? ואם יש משהו שפיספסנו?
תודה ממש!
ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על טיולון
ויקי16/09/2018*איה בייבי מטרו
סיטי טור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
ויקי16/09/2018ואם מורידים את הקריטריון של הידית באחת על איזה עגלה היית ממליץ? מקלרן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/09/2018שלום ויקי,
נתחיל מהסוף, היתרון של ידית אחת הוא היגוי נוח יותר, בעיקר עם יד אחת, לכן כל הטיולונים שהזכרת יהיו נוחים יותר לניוד בהשוואה לטיולון 2 ידיות כולל המקלארן שסופרג
1. ג'ואי פקט טיולון טוב ונוח לתפעול, יכולת הניוד לדעתי בינונית.
2. הקפרי לדעתי הכי פחות מוצלח, לדעתי הקיפול מסורבל, יכולת הניוד בסיסית.
3. המטרו טיולון טוב, אני פחות אוהב את המעקה שלו, נוחות הניוד בסיסית לדעתי.
4. קאם קובו לדעתי טיולון טוב, נוחות ניוד בינונית, מרווח, נוח לקיפול ומגיע מיצרן טוב. אפשר לבדוק גם את איזי בייבי בובו דיזייין אותו טיולון רק שמיוצר דרך אותו היבואן של קאם, הפלוס לדעתי זה הגגון שטיפה יותר גדול. כמוכן אפשר לבדוק את דגם מקסי שלדעתי מרווח מעולה והכי נוח בניוד מהסגנון הזה. החיסרון של המקסי הוא המשקל שטיפה כבד מהממוצע.
5. אני פחות ממליץ על הסיטי תור, בעיקר בגלל הגלגלים הקטנים מדי לדעתי.
לגבי מקלרן, לדעתי יותר נוח לתינוקות כי הרבה יותר מרווח וארוך וגם הגגון הרבה יותר מצל, נוחות הניוד טובה אם דוחפים עם 2 ידיים אך עם יד אחת היא פחות מסבירה לדעתי.
בנוסף הייתי ממליץ לבדוק את איזי ווקר XS בשילב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)