מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות עגלה לילד ראשון - שתחזיק להרבה זמןעדי16/09/2018
היי , אחרי מעבר בהמון חניות ומעבר על הרבה מאוד דגמים אני ממש מתלבטת איזו עגלה כדאי לקנות ואשמח לעזרה , בכל עגלה אני מוצאת למה לא לקנות אותה ולא מצליחה להחליט מה הכי מתאים .
יש לציין שאנחנו גרים בעיר אז אנחנו מחפשים משהו נוח ,קל, עמיד , שיכול להחזיק לכמה ילדים ויהיה קל לקפל אותו.
1. בוגבו בי 5 - ממש אהבתי את הטיולון שלה , היא קלה ונוחה אבל האמבטיה מרגישה לי לא כל כך יציבה וחזקה וגם צרה קצת.
2. סייבקס מיוס , הקיפול שלה מדהים, היא קלה ונוחה אבל הטיולון שלה עם רשת וזה מרגיש לי לא מספיק חזק ונכון לגב של תינוק.
3. sportline cielo - כבדה יחסית אבל מרגישה איכותית, היא יצאה רק לפני חודש אז אין עליה ממש תגובות ואני מרגישה שזה סיכון לקחת אותה . בנוסף הידית שלה לא מספיק גבוהה .
עגלות שהמליצו לי ועדיין לא ראיתי אבל נראה לי שהן יותר כבדות(תקן אותי אם אני טועה) :
1. ג'ואי כרום
2. מאמס אנד פאפס דגם ארמדילו פליפ
תודה רבה על העזרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/09/2018שלום עדי,
עניין ההישרדות לכמה שנים בקצרה, יש עגלות ותיקות שאפשר פחות או יותר לדעת. כמוכן זה גם תלוי משתמש, יש אנשים שיהרסו עגלות טנק תוך מספר שימושים. בנוסף בעולם של טרנדים מתחלפים היום הרבה הורים רוצים להחליף עגלה מילד לילד.
הבי 5 הוכיחה עצמה כעגלה ששורדת טוב. אכןהאמבטיה זו נקודת החולשה כמו גם גגונים קצרים מדי לדעתי. חוץ מזה עונה היטב לדרישות אבל יקרה משמעותית
המיוס, אכן אני אישית פחות אוהבת את הרשת, כמוכן לדעתי פחות נוחה בניוד ולעליה וירידה ממדרכות.
הסיילו, חדשה, זולה מאוד, קשה לתת חוות דעת על אמינותה והישרדותה כי היא מאוד חדשה, אני פחות אהבתי אותה, לדעתי הגלגלים בסיסיים מדי וכך גם הקפיצים.
הכרום גדולה יחסית בקיפול ולכן פחות תענה למה שאת מחפשת.
הפליפ עונה היטב לדרישות שלך, בהשוואה לבי האמבטיה טובה יותר, גגון הטיולון טיפה יותר מצל, פחות נוחה בניוד ויותר כבדה מהבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה!
עדי17/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)