שואלת שוב לגבי עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב לגבי עגלה
    ענבל
    16/09/2018

שלום, שאלתי לפני כחודשיים לגבי עגלה, ההתלבטות העיקרית שלי בסופו של דבר הייתה בין הבוגבו בי לבין הסייבקס מיוס בגלל המשקל הקל והנוחות..
    שתיהן כנראה נאלצות לרדת מהפרק בגלל המחיר ואני מחפשת עגלה במשקל דומה ובמחיר זול יותר, ראיתי את הסייבקס אגיס אם אייר האם אתה ממליץ עליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שואלת שוב לגבי עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2018

שלום ענבל,

אני פחות ממליץ, עגלות דומות לבי בתקציב נמוך יותר הן ארמדילו פליפ XT2 שלדעתי עדיפה על הסייבקס M AIR.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין שתי עגלות

נועה
    20/09/2018

הי קובי,
    בהמשך להמלצתך לענבל על ארמדילו פליפ XT2,
    גם אני הסתכלתי עליה והיא נראית נוחה, בקיפול, במימדים, בגלגלים...ממש אחלה.
    אני מתלבטת בינה לבין הסייבקס מיוס.
    אשמח לדעת מה דעתך ומה הפרמטרים שבעקבותם ממליץ. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום ענבל,

שתיהן מציעות את אותם יתרונות של משקל קל, נוחות קיפול וגודל קיפול. לכן ההבדלים הם לא משמעותיים.
    לדעתי היתרונות של הפליפ הם: ידית טלסקופית, גלגלים יותר גדולים ויפה יותר נוחה לקיפול. כמוכן למושב יש תמיכת גב קשיחה שלדעתי עדיפה
    במיוס המשקל קל יותר והיא טיפה יותר מרווחת.

ממליץ להתנסות לבד עם כל עגלה בניוד בחנות עם משקל בתוכן, לנסות לתפעל לבד ולקפל לבד יחד עם טיולון ולקבל החלטה מה נכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך..

ענבל
    26/09/2018

ראיתי את הארמדילו פליפ והיא כבדה משמעותית מאחרות.. (10 עם הטיולון..), לעומתה ראיתי בחנות גם את הטאי טאי שכמובן פחות מומלצת בגלל הטיולון החד כיווני אבל נראה שעונה על כל הדרישות (עלייה במדרגות יומיומית ולכן גלגלים חזקים וקלת משקל..)
    אשמח לשמוע מה אתה חושב עליה מבחינת איכות, גלגלים וכו'
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2018

שלום ענבל,

אני חושב שמדובר בעגלה מעולה, בדרך כלל מאוד מומלצת על ידי אך מגיל שנה/שנה+.
    חשוב לציין שיש גם קשר בין המשקל הקל לדברים מסויימים שאין בעגלה כמו גב קשיח מפלסטיק שיש בפליפ, ידית טלסקופית, כמובן שטיולון דו כיווני, שינוי מצבים עם לחצן ולא שרוך ועוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו