מספר התייעצויות לגבי עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מספר התייעצויות לגבי עגלה לילד ראשון
    חיים
    16/09/2018

שלום רב
    אנחנו לפני לידה ראשונה ומחפשים עגלה. כיוון שאנחנו עוד בלי רכב (למרות שנראה שיהיה בעתיד הלא רחוק) הכיוון הוא טיולון מגיל אפס.
    ראינו את הטאי-טאי וכן את הבייבי גוג'ר.
    לעומת זאת, ראיתי באמאזון את העגלה הזו של קרגו :https://www.amazon.com/dp/B07B7RX4PZ/?coliid=I10386W4YEWORJ&colid=3G4V4YM9NGB1S&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it
    זה נראה בול מה שאנחנו צריכים, אל מתלבטים על קנייה מחו"ל מבחינת שירות, כמה זה חשוב?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשמח לעזרה

חיים
    17/09/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום חיים,

אני פחות ממליץ על עגלות בסגנון הטאי טאי או בייבי ג'וגר סיטי מיני לתינוק. לדעתי ולדעת מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +, כלומר גם בטיולון, היות ולעגלות אלו יש טיולון חד כיווני אני פחות ממליץ.
    לגבי הקישור, אני לא מצליח לפתוח, תרשום לי דגם ואבדוק במה מדובר (תרשום באנגלית). בכל אופן אני פחות ממליץ לרכוש מחו"ל בטח דגמים שהיבואן הרשמי לא משווק בארץ, כל העגלה תאלץ בשלב כלשהו לקבל טיפול/תיקון ואם אין חלפים או שירות זה בעייתי. כמוכן גם אם היו ולא רכשתם בארץ היבואנים ידאגו לדעתי לקחת את ההפרש בתיקון הראשון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם הדגם

חיים
    18/09/2018

Crago aire4
    אשמח לשמוע המלצות על טיולון שלדעתך יותר מתאים לגיל לידה
    חשוב לנו שהוא כן יתקפל בצורה קלה ולגודל קומפקטי יחסית משום שגם כשיהיה רכב הוא כנראה יהיה קטן יחסית

תודה גדולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום חיים,

א. הדגם לא משווק בארץ אי לכך אני לא ממליץ, יהיה בעיות של שירות ואחריות לדעתי.
    ב. כפי שציינתי בהודעה הראשונה איני ממליץ על עגלות שבהן הטיולון חד כיווני.
    ג. בארץ נמכרת עגלה בשם ג'ואי לייטראקס שזו בעצם עגלה זהה לגרקו שצירפת, ג'ואי בעצם מייצרת לגרקו את רוב המוצרים בעיקר את העגלות.

אם בכל זאת מתמקדים בעגלות חד כיווניות ההמלצה שלי היא ביבה טאיטאי או אויסטר זירו. בכל זאת הייתי ממליץ לנסות ולחפש מוצר עם טיולון דו כיווני כמו ארמדילו פליפ XT2 שלדעתי עונה לדרישות שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה חשובה

חיים
    20/09/2018

שלום קובי ותודה רבה על הערקה עד כה.
    נקודה חשובה שלא הזכרתי, התקציב שלנו הוא עד 2000 ש"ח.
    להבנתי, האויסטר והארמדילו עוברות בהרבה את הרף הזה?
    אלא אם כן הן נמכרות עם טיולון בלבד ללא אמבטיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום חיים,

לדעתי את הארמדילו ניתן לרכוש ללא אמבטיה, וכך גם את האויסטר שעליה אני פחות ממליץ מגיל לידה ללא אמבטיה, שוב גם פחות ממליץ באופן כללי כי הטיולון חד כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו