מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירת עגלת תינוק ראשונהענת17/09/2018
קובי שלום :)
אני בהיריוני הראשון ומעוניינת לקנות עגלה (אמבטיה+טיוליון). הבחירה היא כמעט בלתי אפשרית לאור המבחר הענק! אשמח אם תוכל לייעץ לי על עגלה טובה.
חשובה לי כמובן הנוחות של הילד אך אעדיף עגלה שהיא לא ענקית ענקית וקשה לתפעול וקיפול.
כרגע אני נוטה לכיוון עגלת bebecar אך שמעתי שהטיולון שלה פחות נוח.
ומנגד, המון המליצו לי על הבוגבו בי 5, רק שהאמטביה שלה נראת לי צרה מאוד!
אשמח לעזרתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2018שלום ענת,
ראשית יש להבין שיש התנגשות בדרישות שלך. עגלה נוחה לתינוק לדעתי זה אומר עגלה מרווחת ומרופדת, כזו שיש לה גם גלגלים גדולים וקפיצים טובים כך שלתינוק יהיה מרווח, מושב ואמבטיה איכותיים ועדיף מרופדים היטב ובזכות הגלגלים והקפיצים, ירגיש פחות רעידות ומכות מהדרך.
כל אלו גורמים לעגלות שיהיו הכי נוחות לתינוק להעשות כבדות ומסורבלות ולכן לא לענות לדרישה של עגלה ענקית וקשה לתפעול.
מצד שני ככל שהעגלה תהיה יותר קלה ונוחה לתפעול, לדעתי זה תמיד מגיע על חשבון נוחות התינוק בין אם ברוחב העגלה או בגלגלים, לעיתים בשניהם ובעוד דברים.
ההתלבטות בין בבה קאר לבי ממחישה בדיוק את ההבדלים.
הבבה קאר הרבה יותר מרוווחת ומרופדת מהבי, מקבלים אמבטיה וטיולון ענקיים ולכן עגלה מאוד נוחה לתינוק לדעתי. מצד שני העגלה נחשבת לאחת הכבדות ביותר שיש, הקיפול מעט מסורבל וענקי. דווקא הטיולון שלה לדעתי סופר נוח לתינוק לדעתי.
הבי שוקלת כמעט חצי מהבבה קאר, יותר נוחה לקיפול וכמעט בחצי יותר קטנה לאחר הקיפול אך מצד שני כבר שמת לב לאמבטיה הקטנה, בנוסף הגלגלים קטנים וגם המושב לא מרווח מספיק לדעתי.
אי לכך אתם צריכים להחליט מהן העדפות שלכם ומשם לגשת לבחירת העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)