בחירת עגלת תינוק ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלת תינוק ראשונה
    ענת
    17/09/2018

קובי שלום :)
    אני בהיריוני הראשון ומעוניינת לקנות עגלה (אמבטיה+טיוליון). הבחירה היא כמעט בלתי אפשרית לאור המבחר הענק! אשמח אם תוכל לייעץ לי על עגלה טובה.
    חשובה לי כמובן הנוחות של הילד אך אעדיף עגלה שהיא לא ענקית ענקית וקשה לתפעול וקיפול.
    כרגע אני נוטה לכיוון עגלת bebecar אך שמעתי שהטיולון שלה פחות נוח.
    ומנגד, המון המליצו לי על הבוגבו בי 5, רק שהאמטביה שלה נראת לי צרה מאוד!
    אשמח לעזרתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלת תינוק ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום ענת,

ראשית יש להבין שיש התנגשות בדרישות שלך. עגלה נוחה לתינוק לדעתי זה אומר עגלה מרווחת ומרופדת, כזו שיש לה גם גלגלים גדולים וקפיצים טובים כך שלתינוק יהיה מרווח, מושב ואמבטיה איכותיים ועדיף מרופדים היטב ובזכות הגלגלים והקפיצים, ירגיש פחות רעידות ומכות מהדרך.
    כל אלו גורמים לעגלות שיהיו הכי נוחות לתינוק להעשות כבדות ומסורבלות ולכן לא לענות לדרישה של עגלה ענקית וקשה לתפעול.
    מצד שני ככל שהעגלה תהיה יותר קלה ונוחה לתפעול, לדעתי זה תמיד מגיע על חשבון נוחות התינוק בין אם ברוחב העגלה או בגלגלים, לעיתים בשניהם ובעוד דברים.

ההתלבטות בין בבה קאר לבי ממחישה בדיוק את ההבדלים.
    הבבה קאר הרבה יותר מרוווחת ומרופדת מהבי, מקבלים אמבטיה וטיולון ענקיים ולכן עגלה מאוד נוחה לתינוק לדעתי. מצד שני העגלה נחשבת לאחת הכבדות ביותר שיש, הקיפול מעט מסורבל וענקי. דווקא הטיולון שלה לדעתי סופר נוח לתינוק לדעתי.
    הבי שוקלת כמעט חצי מהבבה קאר, יותר נוחה לקיפול וכמעט בחצי יותר קטנה לאחר הקיפול אך מצד שני כבר שמת לב לאמבטיה הקטנה, בנוסף הגלגלים קטנים וגם המושב לא מרווח מספיק לדעתי.

אי לכך אתם צריכים להחליט מהן העדפות שלכם ומשם לגשת לבחירת העגלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו