התלבטות על טיולון בובו לג׳ואי פקט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות על טיולון בובו לג׳ואי פקט
    לילך
    17/09/2018

קובי שלום,

אשמח לעזרתך- אני מחפשת טיולון לביתי בת השנה וחצי.
    ההתלבטות כרגע היא בין בובו לג׳ואי פקט (לא בטוחה שככה קוראים לו, אבל אני מתכוונת לדגם הרחב יותר).
    אני מחפשת טיולון לא כבד מדי.
    מבחינת הבובו- האם יש חשיבות לתוספת לרגליים שיש בדגם החדש? מרגיש לי שבגיל הזה זה כבר לא קריטי...
    ושאלה נוספת- מה ההבדל בין בובו מקסי לדיזיין?

כמו כן, המוכרת בחנות המליצה לי על הטיולון פור בייבי של חברת רהיטי טל. האם אתה מכיר ויכול להמליץ או שלא?
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום לילך

לדעתי יש חשיבות למדרך הרגליים בבובו, בדיזיין מקבלים עיצוב אבל גם גגון טיפה יותר גדול.
    לדעתי הובובויים והפקט טיולונים מעולים, אין לי המלצה חד צדדית ולכן ההמלצה שלי היא פשוט לשים את התינוק בהם ולראות היכן נוח לו יותר, לטייל יחד עם התינוק בחנות עם הטיולונים וגם מחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה וכך לראות מי מהטיולונים נוח לך יותר בניוד, לאחר מכן לשנות מצבים של ישיבה שכיבה כשהתינוק בעגלה, לסיום לקפל כל אחד מהם ואז בסוף לשקלל הכל ולהחליט מה נכון לכם.

לגבי הפורבייבי אני פחות ממליץ, לדעתי טיולון של מאמ אשר מגיע לדעתי מאותו יצרן סיני עדיף עליו וגם זול ממנו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

לילך
    18/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו