אפטיקה טרילוגי או מיוס?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אפטיקה טרילוגי או מיוס?
    עדי
    17/09/2018

שלום קובי ותודה על העזרה.
    1. אהבנו את האינגלזינה אפטיקה החדשה כי הקיפול שלה נוח, הידית מתארכת והשלדה מרגישה יציבה יותר, כמו כן עגלה מפנקת מאוד לתינוק. הבעיה היחידה זה המשקל למשל משקל הטיולון מגיע ל12.3.
    2. האינגלזיניה טרילוגי עדיין מפנקת מאוד, קצת יותר קלה מהאפטיקה (טיולון 9.5), אך הקיפול שלה מרגיש פחות טוב מהאפטיקה והידית לא מתארכת אלא רק עולה ויורדת בזוית.
    3. הסייבקס מיוס קלה ונראית נוחה מבחינת קיפול ומשקל. מרגישה הרבה פחות יציבה ואיכותית מהאינגלזינה.
    מרגישים כאילו מתבלטים בין הנוחות שלנו- משקל, לבין הנוחות של התינוק- עגלה פחות נוחה. מצד שני האמבטיה לתקופה קצרה ואז מפחדים להיתקע עם טיולון כבד ממש..
    נשמח לעזרתך. אנחנו שנינו אנשים גבוהים ואין בעיה מבחינת תא מטען ברכב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפטיקה טרילוגי או מיוס?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2018

שלום עדי,

אני מבין את התתלבטות ודי קלעת נכון, ההתלבטות בסופו של יום היא בין נוחות ההורה לנוחות התינוק. כמו גם נוחות הניוד והיציבות שגם בסופו של יום משפיעים על נוחות התינוק.

1. לדעתי האפטיקה הכי נוחה לתינוק BY FAR מהשלוש וגם הכי נוחה לניוד. החסרונות לדעתי הם המשקל, פחות אהבתי את גגון הטיולון שלדעתי לא מרגיש הכי יציב ודי מסורבל, כמובן המשקל והקיפול היחסית גדול. נקודה נוספת שצריכה להילקח בחשבון, הסלקל של אינגלזינה לא נחשב כסלקל מוביל ואני ממליץ לוותר עליו, בכך לא תוכלו לחבר סלקל לעגלה. צריך לקחת בחשבון שהרוב המוחלט ירכוש טיולון והעגלה לדעתי קריטית לשנה + הראשונה ולכן אני יותר בעד עגלות כמו האפטיקה.

2. הטרילוג'י יחסית נוחה לתינוק, עדיין פחות נוחה מהאפטיקה גם בגלל גלגלים קטנים וגם לדעתי בגלל חוסר תמיכה קשיחה מלאה בגב המושב. יש לקחת בחשבון שהגללגים קטנים וחוסר ידית טלסקופית יקשה בעליה וירידה ממדרכות, הסל קטן ולא נגיש. הקיפול לדעתי די נוחה ודומה לאפיטקה בנוחות. תמיד ההמלצה שלי היא לקפל יחד עם הטיולון ולא שלדה לבד. גם כאן הסלקל היחיד שמתחבר הוא של אינגליזנה ולכן אני ממליץ לוותר עליו.

3. המיוס לדעתי די באמצע, נוחה יותר לניוד מהטרילוג'י אם כי לא בהרבה. היא קלה מהטרילוג'י אך לדעתי זה בגגל שהגב הוא רשתי וולא קשיח, לדעתי פחות נוחה לעליה וירידה ממדרכות. ניתן לחבר סלקל של סייבקס שכולם נחשבים מעולים.

לסיכום זו החלטה שלכם, אם אפשר להתמודד עם המשקל כאשר ההתמודדות היחידה היא בלהרים לתא המטען מספר שניות ביום וכמובן גם להוריד. כל עוד יש מעלית או גרים בקומת קרקע לדעתי עניין המשקל הוא פחות רלוונטי. כמוכן ברגע שהתינוק גדול אפשר לעבור לטיולון קליל. או לחלופין ללכת על משהו שנוח לכם אבל להתפשר על נוחות התינוק ונוחות הניוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו