שאלה פרקטית ארמדילו פליפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה פרקטית ארמדילו פליפ
    חיים
    20/09/2018

שלום, בהמשך להתלבטות שלנו בין ארמדילו פליפ לבין הגו'אי לייטראקס (ראינו גם את המיינטראקס)
    מצאנו את הארמדילו במחיר מציאה, השאלה שלנו נוגעת למצב בו אשתי תרצה לעלות לאוטובוס לבד עם תינוק בן חודש, הארמדילו מכריחה אותה להיסחב עם אמבטיה וגם סלקל?
    על הגו'אי (מיינטרקס/לייטרקס) ניתן להרכיב סלקל על גבי הטיולון
    נשמח לשמוע מחכמתך ונסיונך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה פרקטית ארמדילו פליפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה

חיים
    21/09/2018

שאלת המשך. האם הטיולון של הארמדילו
    מתאים לגיל לידה, כלומר אם בסיטואציה שתוארה לעיל הטיולון יוכל להוות פתרון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום חיים,

השאלה מדוע להיסחב לאוטבוס עם טיולון וסלקל? מילא למונית אני מבין.
    כמוכן רצוי שהתינוקות לא ישהו בסלקל פרט לנסיעות ברכב, זה לא בריא ועל פי מחקרים ומקרים בעולם זה אף מסוכן לתינוקות!
    הארמדילו מתקפלת ביד אחת כך שאין בעיה לקפלה ולשאתה לאוטובוס ביד אחת עם תינוק. עד כמה שזכור לי הפליפ מתאימה מלידה, יש לבדוק מול היבואן מה אושר על ידי מכון התקנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה העצה המעשית שלך לנסיעה באוטובוס עם ילד?

חיים
    26/09/2018

מה העצה המעשית שלך לנסיעה באוטובוס עם ילד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2018

שלום חיים,

אין ממש עצה, זה בעיקר ניסיון והרגלים.
    העצה שלי היא לא להתנייד עם סלקל, רק עם האמבטיה או הטיולון, נכון זה לא שיא הנוחות כשמשתמשים בתחבורה ציבורית. מצד שני בחלק מהמקרים ניתן לעלות עם עגלה פתוחה (לעיתים זה בתשלום ששווה לשלם), כמוכן תתפלאו לגלות כמה אדיבים אנשים שיעזרו תמיד לעלות עם העגלה לאוטובוס. היות ואני לא השתמשתי בתחב"צ בארץ עם תינוק (כן בגרמניה אבל זה עולם אחר מכאן לדעתי) קשה לי לתת טיפים. ממליץ למצוא פורומים של הורים, דפים בפייסבוק וללמוד מניסיון של הורים שכן משתמשים בתחב"צ על בסיס יומי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו