מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בוסטר לגיל 3אמיר22/09/2018
היי קובי.
הבת שלי בגיל 3 ושוקלת כ- 15.5 ק"ג , יושבת כיום על ציקו נקסטפיט.
אנחנו מחפשים כסא נוסף לאוטו שני על מנת שלא להעביר את הכסא מרכב לרכב (כבד ומסורבל).
העדיפות כמובן שיהיה בוסטר יותר מאשר כסא בטיחות ולא יהיה כרוך בעלות גבוהה כמו זה של הציקו וכמובן שיתפוס מקום פחות מהציקו אשר תופס מקום יותר ממושב אחד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/09/2018שלום אמיר,
המחשבה שלכם מאוד נכונה, הייתי ממליץ על בוסטר רצועות שגם תופס פחות מקום וגם יותר זול מהנקסטפיט.
כמוכן תלוי מה התקציב אך אם אין שיקול (עדיין מדובר במושבים זולים משמעותית מהנקסטפיט) הייתי ממליץ על גרקו ארגוס (שלא תמיד משווק בארץ) ואם הוא לא משווק אז גרקו נאוטילוס. בשני המקרים הרצועות יספיקו עד 30 ק"ג ולאחר מכן המוצר ישמש כבוסטר ללא רצועות עד גיל 12 אם תרצו (החוק דורש עד 8 אבל ההמצלות מדברות עד 12).
אם יש מגבלת תקציב אז אוונפלו מאסטרו (עד 22 ק"ג עם רצועות) יהיה אופציה טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
אמיר28/09/2018מה אתה אומר לגבי דגם אחר של גרקו שנקרא טראנזיישן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/09/2018שלום אמיר,
כרגע אין נתון לגבי מבחני ריסוק לגביו ולכן אני פחות ממליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
אמיר28/09/2018אתה בטוח? המוכר בחנות אמר שיש לה 5 כוכבים במבחני ריסוק.
אני פשוט מחפש בוסטר שלא יהיה רחב מידי כדי שייכנס לי מאחורה יחד עם ציקו נקסטפיט וסלקל של סייבקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר30/09/2018שלום אמיר,
אני לא מצאתי מבחן השוואתי נכון להיום ולכן לא יכול להמליץ, מדובר במותג טוב שמקבל דירוגים מעולים אבל לדעתי צריך לבדוק פר מוצר ולא פר מותג. אפשר לבדוק את ברייטקס פרונטייר שיותר צר מהטרנזישיין ולגביו יש דירוגים טובים, כמוכן הוא יותר קל להתקנה ברכב, חשוב לקחת בחשבון שבמשקלים הגבוהים יותר יש צרוך להתקין את הבוסטר עם חגורת הבטיחות של הרכב ולא עם איזופיקס, הטרנזישיין לדוגמא לא הכי ידידותי למשתמש ולכן גם אילו ויש לו דירוג מושלם, בהתקנה לא נכונה כל הדירוג בטל ומבוטל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)