מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כמה שאלות להכוונה לגבי טיולוןעופר24/09/2018
קובי שלום,
רצינו לרכוש טיולון לתינוק מגיל 10 חודשים.
משהו קליל, נוח עם שכיבה מלאה וגגון טוב. שיהיה עם בולמים טובים בגלגלים ונוח לתינוק ובנוסף יכולת היגוי טובה וקל משקל.
מתלבטים אם לרכוש טיולון שתי ידיות או ידית אחת.
בקטגוריה של 2 ידיות ראינו את
1. הצ'יקו לייטוואי 2 גגון מורחב או מניקות לייטוואי 3. לא כל כך ברור לי מה ההבדל בניהם ואשמח אם תוכל להסביר לי
2. מקלארן קווסטים יש דגמים שבהם הגדול מתרחב ויש דגמים שלא? האם הוא נשכב שכיבה מלאה?
בקטגוריה של ידית אחת לא הסתכלתי כל כך כי הבנתי שהמחשב קצר יחסית לטיולון מוריה, האם זה נכון?
מה תוכל להציע לנו בתקציב של עד 700 שקלים בערך בשני הקטגוריות?
תודה רבה,
עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/09/2018שלום עופר,
לדעתי הלייטוואי זו אופציה מעולה, נוחות ניוד די טובה, מושב ארוך, גגון מעולה, אין הבדל בין 2 ל 3 בעיקר השם ורמת גימור.
לגבי הקווסט לדעתי חורג מהתקציב, יש 2 גרסאות, הישנה עם גלגלים כפולים מקדימה והחדשה עם גלגלים בודדים מקדימה שטיפה יותר נוחה לניוד וטיפה יותר קטנה בקיפול. היתרון הגדול של הקווסט על הלייטוואי לדעתי זו יכולת הניוד אך גם משקלה קל יותר בקילו מהצ'יקו.
אכן טיולונים בעלי ידית שלמה לדעתי פחות נוחות לתינוק ואלו שכן יותר מגודרים כעגלה ולא טיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה :)
עופר26/09/2018היי קובי תודה רבה על התשובה המפורטת.
רציתי לשאול האם יש במקלארן (לא ג'ינס) דגמים שהגגון שלהם קצר ודגמים שהגגון שלהם מתרחב? כיוון שמצאתי באינטרנט משהו במחיר סביר אך אני לא מצליח להבין מה גודל הגגון.
תודה רבה,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/09/2018שלום עופר,
עד כמה שאני יודע בקווסט רק בג'ינס הגגון מתארך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגבי טיולון שראיתי
עופר28/09/2018היי קובי,
אשמח אם תוכל לחוות דעתך על טיולון שנראה לי נחמד קוראים לו פמילידו אייר. Famalido
מבחינת נוחות התינוק והניוד.
תודה רבה,
עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/09/2018שלום עופר,
לדעתי טיולון סביר אך אני פחות ממליץ גם מכיוון שאין לו מדרך רגלייים מתכוונן וגם בגלל שלא ניתן להוריד את הבדים לכביסה.
יש טיולון דומה שנקרא מאמ שבו אין את החסרונות האלו והמחיר די זהה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)