כמה שאלות להכוונה לגבי טיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות להכוונה לגבי טיולון
    עופר
    24/09/2018

קובי שלום,

רצינו לרכוש טיולון לתינוק מגיל 10 חודשים.
    משהו קליל, נוח עם שכיבה מלאה וגגון טוב. שיהיה עם בולמים טובים בגלגלים ונוח לתינוק ובנוסף יכולת היגוי טובה וקל משקל.

מתלבטים אם לרכוש טיולון שתי ידיות או ידית אחת.

בקטגוריה של 2 ידיות ראינו את
    1. הצ'יקו לייטוואי 2 גגון מורחב או מניקות לייטוואי 3. לא כל כך ברור לי מה ההבדל בניהם ואשמח אם תוכל להסביר לי
    2. מקלארן קווסטים יש דגמים שבהם הגדול מתרחב ויש דגמים שלא? האם הוא נשכב שכיבה מלאה?

בקטגוריה של ידית אחת לא הסתכלתי כל כך כי הבנתי שהמחשב קצר יחסית לטיולון מוריה, האם זה נכון?

מה תוכל להציע לנו בתקציב של עד 700 שקלים בערך בשני הקטגוריות?

תודה רבה,
    עופר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2018

שלום עופר,

לדעתי הלייטוואי זו אופציה מעולה, נוחות ניוד די טובה, מושב ארוך, גגון מעולה, אין הבדל בין 2 ל 3 בעיקר השם ורמת גימור.

לגבי הקווסט לדעתי חורג מהתקציב, יש 2 גרסאות, הישנה עם גלגלים כפולים מקדימה והחדשה עם גלגלים בודדים מקדימה שטיפה יותר נוחה לניוד וטיפה יותר קטנה בקיפול. היתרון הגדול של הקווסט על הלייטוואי לדעתי זו יכולת הניוד אך גם משקלה קל יותר בקילו מהצ'יקו.

אכן טיולונים בעלי ידית שלמה לדעתי פחות נוחות לתינוק ואלו שכן יותר מגודרים כעגלה ולא טיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה :)

עופר
    26/09/2018

היי קובי תודה רבה על התשובה המפורטת.
    רציתי לשאול האם יש במקלארן (לא ג'ינס) דגמים שהגגון שלהם קצר ודגמים שהגגון שלהם מתרחב? כיוון שמצאתי באינטרנט משהו במחיר סביר אך אני לא מצליח להבין מה גודל הגגון.
    תודה רבה,
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2018

שלום עופר,

עד כמה שאני יודע בקווסט רק בג'ינס הגגון מתארך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי טיולון שראיתי

עופר
    28/09/2018

היי קובי,
    אשמח אם תוכל לחוות דעתך על טיולון שנראה לי נחמד קוראים לו פמילידו אייר. Famalido
    מבחינת נוחות התינוק והניוד.
    תודה רבה,
    עופר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/09/2018

שלום עופר,

לדעתי טיולון סביר אך אני פחות ממליץ גם מכיוון שאין לו מדרך רגלייים מתכוונן וגם בגלל שלא ניתן להוריד את הבדים לכביסה.
    יש טיולון דומה שנקרא מאמ שבו אין את החסרונות האלו והמחיר די זהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו