התלבטות בין 3 עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 3 עגלות
    יעל
    26/09/2018

היי,

אני מתלבטת בין 3 עגלות:
    1. מאמס אנד פאפס ארמדילו
    2. מאמס אנד פאפס אורבו 2
    3. ABC סירקל

אציין שמבחינת דרישות, חשוב לי מאוד נוחות התינוק אך כשניסיתי להרים את הפג פרגו או הסלסה שנחשבות ליותר נוחות עבור התינוק, פשוט לא הצלחתי להרים אותם.. אז אני מחפשת עגלות מעט יותר קלות אבל שאוכל גם לקחת את העגלה לא רק במדרכות העיר אלא גם בדרכים מעט יותר משובשות.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 3 עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2018

שלום יעל,

לצערי אין חוכמות, יש למשקל קשר ישיר לגודל גלגל וקפיצים, ככל שיהיו איכותיים יותר כך הם כבדים יותר ומעלים את משקל העגלה. כמוכן נקודה למחשבה בעניין במשקל, כל עוד יש מעלית או גרים בק.ק עניין המשקל לדעתי הוא לא קריטי מכיוון שבהליכה לא מרגישים את המשקל אלא רק בהרמה, ואם יש את הנתונים שציינתי אז ההרמה תהיה רק לרכב והיא לוקחת מספר שניות ובערך אותו מספר בהורדה. באנגליה עגלה היא פושצ'ייר כסא דחיפה / עגלת דחיפה וזה מסביר את מהות המוצר עגלה, היא נועדה לדחיפה ולא להרמה. אם צריך לסחוב במדרגות זה כבר נושא אחר.
    לגבי העגלות:
    הסירקל די במשקל של הסלסה (פחות בכחצי קילו).
    האורבו לדעתי ממש לא נוחה בניוד גם במדרכות רגילות היא די בינונית לדעתי. הפליפ לדעתי עדיפה עליה בכל פרמטר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

יעל
    27/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו