מחפשת עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת עגלה לילד ראשון
    אלומה
    26/09/2018

מחפשת עגלה לילד ראשון.. חשובה לי הנוחות לילד, הנוחות לי, שתהיה איכותית, שתחזיק מעמד לאורך זמן, שתעבור בקלות מדרכות עם מהמורות.
    יש לציין שאני עם רכב, בבניין עם מעלית.
    מתלבטת בין החברות: אינגליזינה, פג פרגו ומאמס אנד פאפס.
    הייתי רוצה לדעת איזה דגם מומלץ לכל חברה וכמובן איזה דגם הכי מומלץ מבין החברות.
    כמובן אשמח שתפרט אם יש חברה אחרת עם דגם אחר שמומלץ שלא יהיה יקר מדי. התקציב הוא עד 3500 ש"ח.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2018

שלום אלומה,

אין עגלה שתהיה נוחה לך וגם לתינוק, לדעתי אלו 2 ניגודים.
    ככל שהיצרן רוצה לעשות את המוצר יותר נוח להורה שזה אומר משקל קל יותר, קיפול נוח יותר ובעיקר קטן יותר אז צריך לקצץ בדברים שלדעתי פוגעים בנוחות התינוק, לדוגמא גלגלים קטנים, קפיצים בסיסים יפגמו בנוחות הניוד ויגרמו לריעדות מהדרך לדעתי.

לדעתי הדגם המוביל של אינגלזינה הוא אפטיקה שלדעתי נוח לתינוק אך פחות להורה. בפג זו הבוק שדומה לאפטיקה ביתרונות וחסרונות.
    במאמאס אנד פאפאס יש את הסולה שיחסית נוחה לתינוק אבל לדעתי לא ברמה של פג או אינגלזינה. יש להם גם את הפליפ שהרבה יותר נוחה להורה לדעתי מהפג והאינגליזנה אך לדעתי פחות נוחה לתינוק.
    אפשר לבדוק גם עגלות של איי.בי.סי דיזיין בטווח המחיר הזה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו