התלבטות לגבי עגלה משולבת קלה ויציבה ולא במחיר של בוגבו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה משולבת קלה ויציבה ולא במחיר של בוגבו
    מעיין
    29/09/2018

היי,
    הייתי רוצה לבדוק אופציות לעגלות קלות ולא מדי יקרות. ראיתי מספר עגלות אך אני עדיין מתלבטת. כמו, סייבקס מיוס שאני קצת חוששת מגב הרשת של הטיולון בשל התמיכה בגב, הבידוד מקור ורוח בחורף וכן שהרשת תקרע בשלב מסויים ואצטרך לקנות טיולון חדש. בנוסף, ג'נה מיניום שבה הקיפול של הטיולון פחות נוח והאמבטיה לא נראית יציבה. מה דעתך לגבי הג'ואי פאקט (דגם הסיגנצר) שכולל גם אפשרות לאמבטיה, קצת חוששת שאינו יציב. לדעתך דגם הכרום (לא דלוקס) עדיף על פניו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/09/2018

שלום מעיין,

על הפקט אני פחות ממליץ מכיוון שיש לו טיולון חד כיווני. לדעתי וע"פ מחקרים רצוי שיהיה טיולון דו כיווני שהתינוק יהיה אל מול פני ההורה עד גיל שנה +.
    הכרום הרבה יותר בסיסית ופשוטה מהג'נה או הסייבקס כמו גם יותר גדולה ומסורבלת בקיפול וגם יותר כבדה טיפה. מצד שני לדעתי היא נוחה יותר לתינוק וגם זולה משמעותית.

אם יש זמן עד סוף נובמבר, תגיע עגלה חדשה בפיתוח שלי שנקראת בייבי בוס טייגר, לדעתי תענה בצורה טובה לדרישות שלך ושל רוב הצרכנים לדעתי. לקחתי את רוב הדרישות כאן בפורום ואת הדברים החשובים שאני חושב שצריכים להיות בעגלה והכל הוטמע (או לפחות הרוב המוחלט) בעגלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו