בחירת עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה לילד ראשון
    אלה
    29/09/2018

הי,
    זקוקה להכוונה ועזרה בבחירת עגלה לילד ראשון. המבחר הענק ברשתות מבלבל, אנחנו מתלבטים בין אויסטר זירו לבין בוגבו בי 5
    האילוצים שלנו כרגע הם:
    קומה שנייה ללא מעלית, ללא רכב.
    מחפשים עגלה שתהיה קלה לקיפול ולהעלות במדרגות ומעל הכל נוחה לתינוק. חברה המליצה על בוגבו בי 5, אבל אין לה את האילוצים שלנו החיסרון היחידי שאמרה זה שהיא נתקעת במדרכות משובשות ומצד שני הבנתי שאויסטר זירו היא בבלעדיות של בבייבי סטאר ולכן היתה סיבה שהמוכר לא הפסיק לשבח ולהמליץ רק אותה (אמר גם שהיא הכי קלה)
    הלידה צפויה בתחילת דצמבר, האם יש דגמים ששווה לחכות להם? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/09/2018

שלום אלה,

לגבי האויסטר, בנושא הניוד היא עדיפה על הבי, היא גם נוחה יותר לקיפול ולדעתי גם לתינוק אבל וזה האבל הגדול, הטיולון שלה חד כיווני, אני פחות ממליץ על עגלות בעלות טיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים חשוב מאוד שהתינוק יהיה אל מול פני ההורה עד גיל שנה +. אי לכך אני פחות ממליץ עליה.

לגבי הבי, היא לא שיא השלמות בנוגע לנוחות הניוד ולדעתי גם בנוחות התינוק אך אלו הם הפשרות כאשר רוצים מוצר קל בעל קיפול קטן.

לגבי עגלות שעתידות להגיע, עד סוף נובמבר תגיע עגלה חדשה בפיתוח שלי שנקראת בייבי בוס טייגר, לדעתי תענה בצורה טובה לדרישות שלך ושל רוב הצרכנים לדעתי. לקחתי את רוב הדרישות כאן בפורום ואת הדברים החשובים שאני חושב שצריכים להיות בעגלה והכל הוטמע (או לפחות הרוב המוחלט) בעגלה. אחד הדברים שלי חשובים אישית הם יכולת ניוד ולכן בעגלה זו דאגתי שיהיו את הגלגלים הכי איכותיים שיש + מערכת קפיצים איכותית, לכן היא תעבור בהצלחה כל מדרכה משובשת וגם תהיה יעליה לשימוש בפארקים וגם טיפה מעבר. החיסרון נכון להיום שאין מקום שניתן לראותה מכיוון שכרגע יש דוגמא אחת שנמצאת אצלי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אלה
    30/09/2018

תודה רבה על המענה המפורט והמהיר!
    הלידה צפויה בתחילת דצמבר על שיהיה בעייתי לחכות עם עגלה עד סוף נובמבר, האם יש עגלות אחרות שאתה ממליץ עליהן מלבד הבוגבו בי 5 ו אויסטר זירו? המגוון בחנויות רחב ועודה סחרחורת ואני מחפשת להתמקד.
    תודה ק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/09/2018

שלום אלה,

לדעתי נכון להיום הבי עונה הכי נכון לדרישות. אפשר לבדוק את ארמדילו פליפ XT2 או סייבקס מיוס אך לדעתי מבין ה-3 הבי עדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו