פג, אויסטר או מיוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג, אויסטר או מיוס
    דקלה
    30/09/2018

הי קובי מועדים לשמחה,
    נשמח ממש לעזרתך..

ראינו כבר המון עגלות והגענו להתלבטות אחרונה בין הסייבקס מיוס, פג פרגו והאויסטר 2.

הפג נראית לנו הכי נוחה לתינוק אבל כבדה וגדולה בקיפול יחסית לשאר.
    האויסטר יוצאת הכי יקרה (פער של יותר מ1000 שח) ואנחנו מתלבטים האם היתרונות שלה שווים את הפער הזה?

חשוב לנו נוחות התינוק. אנחנו ניידים עם רכב ממוצע וגרים בקומת קרקע.

תודה רבה

דקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג, אויסטר או מיוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/09/2018

שלום דקלה,

לדעתי האויסטר יותר מסורבלת מהפג, לדעתי ראית או התנסית לקפל את הפג יחד עם טיולון בעוד באויסטר עשית זאת רק עם שלדה. ממליץ לנסות לקפל את האויסטר יחד עם הטיולון כדי שההשוואה תהיה נכונה.
    כל עוד גרים בק.ק אני לא חושב שמשקל אמור להוות בעיה. בסך הכל מדובר בעגלת דחיפה ולא עגלת הרמה, ההרמה היחידה מתבצעת ברכב בהכנסה או בהוצאה, עניין שלוקח שניות ספורות. כפי שאני מסביר תמיד, יש קשר בין משקל קל לנוחות התינוק ולדעתי גם בנוחות הניוד. צריך להחליט על מה מתפשרים בסופו של יום זו הנוחות שלנו או הנחות של התינוקות. הדעה שלי, אנו כמובגרים יכולים להתמודד עם קצת משקל או קיפול גדול יותר ואילו התינוקות פחות יכולים להתמודד עם מושב צר יותר לדוגמא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו