ייעוץ לגבי סילבר קרוס פיוניר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לגבי סילבר קרוס פיוניר
    אלה
    01/10/2018

היי,
    היינו בחנות ובדקנו גם עגלה זו, היא קצת יקרה אבל האם היא באמת שווה את המחיר?
    מה דעתך עליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/10/2018

שלום אלה,

לדעתי האיכות גבוהה, קשה לי לומר שהיא שווה את המחיר מכיוון שלדעתי יש עגלות זולות יותר שנותנות תמורה גובהה יותר.
    יכולת הניוד לדעתי טובה אך לא מושלמת, די קשה לעלית מדרכות כי אין לה לדעתי קפיצים מספיק טובים. התפעול די נוח. הקיפול די נוחה. האמבטיה והטיולון לדעתי טיפה צרים אך יותר מרווחים מרוב העגלות הטרנדיות כדוגמאת בוגבו בי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהתחשב בתשובה

אלה
    02/10/2018

מה היית ממליץ?
    מאמאס אנד פאפא'ס ארמדילו / אורבו , סילבר קרוס פיוניר או אויסטר אולי?
    אלה הבחירות עד כה, ואנחנו נורא מבולבלים
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/10/2018

שלום אלה,

יש הבדלים בין הדגמים ולכן יהיה לי יותר קל לכוון אם תצייני מהם הדברים החשובים ביותר לכם. כמוכן אני תמיד ממליץ לעשות את הבדיקה בעצמכם שזה אומר:
    לשים משקל של 9 עד 12 ק"ג, לטייל עם העגלות בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לתפעל לבד שזה אומר לשנות מצבים, לפרק אמבטיה וטיולון לחבר לבד, לקפל לבד ועדיף יחד עם הטיולון, לבדוק ברכב. זה לבד יצמצם לכם את הבחירה לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו