מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- קניתי כבר עגלה אך עדין מתלבטתלי04/10/2018
הי קובי קניתי עגלת סייבקס בליוס , היא לא אצלי היא עדין בחנות טרק לאחר הלידה נביא אותה ב"ה
אני רואה בכל מקום כתוב שאתה לא ממליץ עליה
לא ממש בדקתי אותה לעומק בחנות
ואני גבוהה ולא רוצה שהעגלה תתקע לי ברגלים או שלא תהיה אפשרות לתלות תיק
איזו עגלה אני יוכל לקחת במקום ? בסביבות המחיר שלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר04/10/2018שלום לי,
דבר ראשון, אני תמיד ממליץ לעשות את הבדיקה הבאה, לכן לפני שנכנסים לחיפוש עגלה:
שימו בבליוס משקל של 9 עד 12 ק"ג, תטיילו מעט בחנות ומחוצה לה, כך תוכלי לראות אם היא בסדר לך בניוד וברגליים. ממליץ לעשות זאת עם מושב הטיול כשהוא פונה לכיוון הנסיעה במצב השוכב שלו (כי שם לדעתי החיסרון הגדול). לאחר מכן נסו לתפעל (להרכיב אמבטיה וטיולון ולפרק), נסו לקפל לבד ולבדוק באותו. כך לדעתי יש לעשות עם כל עגלה על מנת לוודא שלפחות מבחינת הנוחות שלנו היא תואמת את הדרישות או לפחות קרובה לכך.
על הבליוס אני פחות ממליץ כי לדעתי היא הונדסה בצורה לא חכמה. לדעתי היא נוחה מאוד לתינוק כי האמבטיה והטיולון מרווחים אך כל הנושא של הטיולון שבולט מעבר לידית לדעתי תכנון לא חכם.
לדעתי העגלה הכי טובה לגבוהים היא איי.בי.סי דיזיין סלסה, היא טיפה יותר יקרה אך לא בפער גדול ובמבצעים הן באותו מחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולא האיי בי סי?
לי04/10/2018אוקי שמחה ששאלתי אנחנו ניסע להחליף את העגלה , אם אני לא מתחברת לאיי בי סי דיזיין סלסה מה עוד אתה יכול להמליץ לי עגלה עם גלגלים לא קטנים בסגנון של הבליוס , מאמס אנד פאפס אולי? חוץ מדגם האוקרו שהוא נורא מגושם וסתם יקר,
או אולי עגלה אחרת ..
תן לי כמה אפשרויות טובות שהטיולון שלהם גם יהיה נוח בנוסף לכל, משהו שאתה ממליץ ואני אבדוק לפי מה שרשמת לי
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר04/10/2018שלום לי,
אני גם חושב שהאוקרו היא עגלה מיותרת ללא ערך מוסף.
אפשר לבדוק גם את אינגלזינה אפטיקה החדשה, לצערי היא ממש חדשה כך שקשה לחוות דעה מוצקה עליה אך היא נראית איכותית וחורגת במעט מהתקציב.
אפשר לבדוק את המתחרה פג בוק, בבוק שנכנסת לתקציב יש לבצע כמה שידרוגים חשובים לדעתי שיחריגו מהתקציב. כמוכן כיום נמכרת בוק עם ידית מתכוונת או עם ידית טלסקופית מתארכת, איני ממליץ על הדגם עם הידית הטלסקופית למרות שהוא נוח יותר בניוד, מקבלים איתו טיולון צר מאוד ולכן לדעתי נוחות התינוק נפגעת בו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
לי04/10/2018תודה רבה
ולגבי המאמס אנד פאפס דגם סולה 2 יכול להתאים לנו יותר? היא יותר טובה מהבליוס ?
איזה דגם של המאמס אנד פאפס בעצם יכול להתאים יותר לדעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולא האיי בי סי?
לי04/10/2018אוקי שמחה ששאלתי אנחנו ניסע להחליף את העגלה , אם אני לא מתחברת לאיי בי סי דיזיין סלסה מה עוד אתה יכול להמליץ לי עגלה עם גלגלים לא קטנים בסגנון של הבליוס , מאמס אנד פאפס אולי? חוץ מדגם האוקרו שהוא נורא מגושם וסתם יקר,
או אולי עגלה אחרת ..
תן לי כמה אפשרויות טובות שהטיולון שלהם גם יהיה נוח בנוסף לכל, משהו שאתה ממליץ ואני אבדוק לפי מה שרשמת לי
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולא האיי בי סי?
או אולי עגלה אחרת ..
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/10/2018שלום לי,
לדעתי היא פחות תתאים לך מבחינת הגובה כמו כל דגמי מאמאס אנד פאפאס שלדעתי מאוד נמוכים. לדעתי בכל הקשור לאמבטיה וטיולון מבחינת נוחות תינוק הבליוס עדיפה על דגמי מאמאס אנד פאפאס. בכל הקשור לפרקטיות, קיפול ותליית תיק הסולה עדיפה. גם מבחינת הניוד אך לאדם גבוהה לדעתי פחות.
אפשר לגשת ולנסות לראות אם מסתדר לכם מבחינת גובה.
דגם אחר מומלץ הוא הארמדילו פליפ שעוד יותר פרקטי מבחנית קיפול וגודל קיפול ויש לו ידית טלסקופית. לדעתי פחות נוח לניוד מהסולה אך כמו הסולה גם נמוך מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)