מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- יש המלצה עגלה שנכנסת למזדה 5שירה05/10/2018
הי קובי
אנחנו מחפשים עגלה שנכנסת למזדה 5, בינתיים ראיתי את היויו - נראית כמו צעצוע קטנה ולא נוחה, בוגאבו בי 5- גם נמוכה מאד ולא הכי יפה בעיני וגם יקרה, הפלוס שלה זה מגוון הצבעים
ארמדילו xt2 , אהבתי את העגלה וגם נראית נוחה לילד בהשוואה לשתיים האחרות אבל קצת התבאסתי ממגוון הצבעים הדל. ראיתי שיש באתר היצרן צבע אפור ענן 2017 שזה שתי גווני אפור אבל לא מצאתי אותו בארץ
עגלה אחרונה שראיתי זה המימה זיגי אבל זה די חדש ולא ראיתי שום המלצות, האם אתה מכיר אותה ? איך היא? הגלגלים שלה נראים מאד קטנים..
האם יש עוד המלצות לעגלות עם קיפול בסדרי גודל של הארמדילו? חשוב לי טיולים לשתי כיוונים ושהעגלה תתקפל עם הטיולון, קיפול קטן ומשקל כמה שפחות. מוכנה לשלם מחיר יקר
אשמח לשמוע חוות דעתך
תודה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/10/2018שלום שירה,
לגבי מימה, לדעתי עגלה שאני פחות ממליץ. הטיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה גם בשלב הטיולון עד גיל שנה +.
מלבד העגלות שציינת אני חושב שאפשר לבדוק את סייבקס מיוס שעונה לדרישות ויש לה טיולון דו כיווני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מה היתרונות של הסייבקס
שירה07/10/2018לעומת הארמדילו פליפ?
באמת חשוב לנו טיולון דו כיווני אז הזיגי לא באה בחשבון.
ושאלה נוספת, האם שייך להזמין עגלה מאיביי? ראיתי את הצבע שאני רוצה ואין בארץ של הפליפ באיביי במחיר סביר כולל משלוח, מה הבעיות שעלולות להיות לי בהזמנה של עגלה מחול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/10/2018שלום שירה,
חסרונות בהזמנה מחו"ל:
1. לא ידוע כיצד תובל העגלה לארץ ואיך תטופל. הכרתי לא מעט מקרים של רוכשים מחו"ל שקיבלו עגלה עם חלק שבור. כאן עוד יש יבואן אבל הכרתי מקרים שלא היה יבואן או שכן רק רכשו דגם שלא משווק בארץ ואז לא היה מה לעשות עם העגלה.
2. אין אחריות, זה אומר שהיבואן יכול לדרוש איזה מחיר שהוא רוצה במקרה ואת צריכה תיקון. בחלקי בד זה יותר בעייתי כי את כותבת שאין את הצבע בארץ. כמוכן במידה ויש תיקון סביר שתצטרכו להגיע ישירות ליבואן בצפון ולא להשאיר את העגלה במקום קרוב לביתכם או לקבל עגלה חלופית וכו'.
3. למחיר שאת רוצה יש לקחת בחשבון שסביר ותצטרכו לשלם מע"מ (עוד 17% תוספת).
4. במקרה של ריקול (ולארמדילו היה אחד בעבר) לא יוכלו לפנות אלייך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)