התייעצות על סייבבקס אמבטיה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות על סייבבקס אמבטיה
    סיון
    06/10/2018

קודם כל תודה על הפורום והתשובות המפורטות! סייע לי רבות עד כה !
    קבלנו מתנה את האיזי טו סוויצ' של סייבקס והאמבטיה נראית לא מאד קשיחה (זה ילד ראשון אז אני לא מאד מבינה בזה). האם ניתן להשכיב את הפעוט שעומד להגיע בע"ה, על הבטן באמבטיה זו? האם יש צורך במזרון עבורה?
    בנו חשבנו לקנות את הסל רל קיו קלאוד בשל היכולת שלו להגיע למצב של כמעט שכיבה. רציתי לדעת כמה זמן התינוק יכול להיות במצב כזה של כמעט שכיבה בחודשים הראשונים? האם זה בטוח כמו שכיבה או שיש הגבלה על הזמן מפאת חשש לנזק?
    המון תודה מראש על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/10/2018

שלום סיוון,

הטוויסט נמכרת עם 2 אמבטיות לכן רצוי שתצרפי תמונה כדי שאדע איזו יש לכם.
    אפשרי להשכיב על הבטן באמבטיות, מה שכן הן מאוד צרות ולא בטוח שיהיו נוחות לתינוק, התינוקות כאשר הם על הבטן (אם הצלחנו להשכיב והם מסכימים) אוהבים לפרוס את הידיים בצורת W ולכן באמבטיות צרות זה פחות מתאפשר.
    לגבי הסל קל, מצד אחד הוא באמת היחיד שמאפשר להשכיב ללא בעיה גם יום שלם (אבל רק על הגב). מצד שני הוא סופר כבד ללא התינוק אז להרים יחד עם תינוק ולחבר לעגלה או לשאת ביד לדעתי להרבה יהיה קשה עד בלתי אפשרי.
    כמוכן הוא סופר יקר ומשמש לתקופה מאוד קצרה, הייתי ממליץ לרכוש את הQ הרגיל או אטון 4 או 5 ואת ההשקעה הרצינית לעשות בכיסא הבטיחות שישמש לשנים רבות ולא למספר חודשים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו