היי. כיסא בטיחות צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס מרתון?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• היי. כיסא בטיחות צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס מרתון?
    ליאת
    07/10/2018

היי קובי
    מקריאה בפורום אני מבינה שההמלצה שלך היא לצ'יקו הודות ליתרון של נוחות התינוק. השאלה היא עד כמה מנגנון הקליק טייט בברייטקס שמונע טעויות בהתקנה הוא קריטי?
    בעיקרון הכיסא אמור להישאר קבוע ברכב אבל מניסיון קורה שפה ושם מוציאים אותו ואז צריך להתקין מחדש.
    אפשרות נוספת היא להתקין את הצי'קו עם איזופיקס ואז המקום לטעויות קטן יותר מאשר עם חגורה?
    עם איזופיקס אפשר להתקין רק מאחור כך שאם אני מעדיפה שהתינוק יהיה לידי מקדימה בצ'יקו זה רק עם החגורה?
    אשמח אם תתייחס לנושא שיטות ההתקנה ולחשיבות שלהן ועד כמה זה צריך מכריע בהחלטת הקניה.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/10/2018

שלום ליאת,

מקדימה ההתקנה עם חגורה, במקרים נדירים יש איזופיקס גם למושב הקדמי (צריך לבדוק). אי לכך לברייטקס יש יתרון בנושא זה. גם את הצ'יקו ניתן לחגור עם חגורה אך בברייטקס הפעולה פשוטה יותר.
    למושב האחורי, ההתקנה של האיזופיקס בצ'יקו מאוד קלה ולא משאירה מקום לטעויות ולכן בינהם אני אישית בחרתי בצ'יקו ועדיין ממליץ עליו.
    נקודה נוספת, ישנן המון חנויות שמעסיקות מתקינים מורשים (לדוגמא טוילנד) ולכן לכם לא תהיה התעסקות עם ההתקנה הראשונית ואם יש סבלנות לחזור למקום הרכישה יתקינו לכם שוב ככל שתזדקקו לכך.
    נקודה אחרונה, מעל משקל 15 ק"ג של התינוק, לא ניתן לחגור עם איזופיקס אלא רק עם חגורה ואז שוב לברייטקס יתרון, במרבית המקרים שאני מכיר המושב בדרך כלל עובר לתינוק חדש ואז רוכשים בוסטר לגדול ואז אין לכך משמעות, כנ"ל עם נעזרים במתקין המורשה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו