בחירה בין 3 עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירה בין 3 עגלות
    מורן
    08/10/2018

שלום רב
    אשמח לייעוץ בהחירת עגלה מבין 3 אופציות.
    1. טאי טאי של ביבה
    2. עגלת באליוס
    3. עגלת איזי טויסט

מבין 3 העגלות מה הכי כדאי לרכוש
    יש לי רכב קטן קיה פיקנטו וחשוב שהעגלה תכנס לבאגז.
    בנוסף חשוב לי טיולון נוח ומרווח .
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירה בין 3 עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/10/2018

שלום מורן,

הטאיטאי מעולה אך הטיולון חד כיווני, לדעתי וע"פ מחקרים יש חשיבות עצומה לכך שהתינוק צריך בעגלה להיות מול ההורה עד גיל שנה +, אי לכך אני לא ממליץ על עגלות בעלות טיולון חד כיווני.

הבליוס היא הכבדה מה-3 והגדולה ביותר בקיפול, כמו גם המסורבלת ביותר לקיפול. אני אישית פחות ממליץ עליה מכיוון שלדעתי יש אלטרנטיבות טובות או מוצלחות יותר באותו טווח המחיר כמו סולה 2 או סירקל ראבנה.
    לדעתי מה- 3 היא הכי נוחה לתינוק והכי נוחה לניוד.

הטוויסט תעשה לך את החיים הכי קלים, לדעתי היא משמעותית פחות נוחה לתינוקות, מדובר בעגלה מאוד צרה, ללא מדרך רגליים ולכן גם קצרה מאוד, הגלגלים קטנים לכן נוחות הניוד תהיה ברמה בינונית ומטה (תלוי היכן מטיילים) בנוסף, אני חושב שהתינוק יחוש המון רעידות מהדרך (שוב תלוי היכן מטיילים, בקניון לדוגמא לא ירגיש כלום) בגלל הגלגלים הקטנים. באשר לנוחות שלך, נוחה מאוד לקיפול והכי קטנה כך שלרכב תיכנס ללא בעיה עם עודף לעוד דברים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מורן
    08/10/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו