המלצה על עגלות בסגנון איגל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלות בסגנון איגל
    אדוה
    09/10/2018

היי קובי,
    רכשנו את העגלה של איגל מכיוון שהיא נוחה לקיפול וקלה. לאחר שקראנו ביקורת על העגלה בפורום החלטנו ללכת להחליף את העגלה.
    מהן ההמלצות שלך על עגלות בסגנון של האיגל? כמובן שעגלות יותר יציבות וחזקות אני מחפשת עגלה במחיר של עד 3500 4000.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/10/2018

שלום אדוה,

בהלחט אני חושב שלאיגל יש חסרונות רבים.
    אם יש זמן בנובמבר תגיע עגלה בשם טייגר שאני פיתחתי. היא על הבסיס/רעיון של האיגל רק ברמה אחרת לדעתי. יש לה גלגלים גדולים יותר (גם מעגלות דומות כמו בוגבו בי, סייבקס מיוס וכו'), הגלגלים מצמיג גומי מלא כמו גלגלי אוויר רק ללא אוויר, יש מערכת קפיצים משופרת. השלדה בנויה בצורה שונה כדי שתהיה חזקה, יציבה יותר וקטנה יותר בקיפול. בניגוד לאיגל יש לטיולון תמיכת גב קשיחה מפלסטיק. ידית האחיזה מגומי מיוחד ולא ספוגית או מעור למגע נעים ורך. את הדברים הטובים שיש באיגל כמו ידית טלסקופית, קיפול נוח ביד אחת עם בד מכונס כלפי פנים שישמור על הבד נקי וסטרילי השארנו, האמבטיה קשיחה ואטומה לרוח עם מזרן נושם ורשת איוורור גם נשארה.
    לצערי רק בעוד חודש יהיה ניתן לראות אותה בחנויות.

אופציות נוספות שקיימות כיום הן בוגבו בי 5 שחורגת מעט מהתקציב. סייבקס מיוס או ארמדילו פליפ XT2.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו