התייעצות לגבי קניית עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי קניית עגלה
    רעות
    14/10/2018

היי, מבקשת להתייעץ לגבי קניית עגלה-
    אני מאוד נמשכת לעגלות הגבוהות והמעוצבות - מימה קסרי וסטוקי.
    אני קטנה יחסית ובעלי גבוה מאוד (לכן מחפשים משהו שיכול להתאים לשנינו) .
    בכל אופן, יצא לי להסתכל על העגלה החדשה של מימה- מימה זיגי. מה דעתך עליה? היא לא מהעגלות הגבוהות אבל נראת מאוד פרקטית לטווח הארוך (אמבטיה וטיולון) .
    לסיכום - מתלבטת בין שלושת העגלות האלו - סטוקי אקספלורי החדשה, מימה קסרי ומימה זיגי.
    אודה לחוות דעתך המקצועית בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי קניית עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/10/2018

שלום רעות,

לא הייתי ממליץ על אף אחת מהן.

1. מימה זיגי: לדעתי יקרה בלי שום סיבה מוצדקת לדעת. יש לה טיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + אי לכך אני לא ממליץ על עגלות בעלות טיולון חד כיווני, מלבד זה אין מדרך רגליים מתכוונן, הגלגלים קטנים ולכן יכולת הניוד בינונית לדעתי.

2. סטוקי: נוחה מאוד לניוד, גבוהה וגם מתכווננת בגובה כך שלצורך שלכם זה מעולה. לצערי ולדעתי החסרונות שלה גוברים על זה, כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה לא ניתן להשכיבה אותו למצב שכיבה בגלל המוט. הטיולון יחסית קטן לדעתי גם באורך וגם ברוחב. מאוד קשה לתפעול ובעיקר לקיפול כמוכן מצריכה פירוק של הטיולון טרם הקיפול, פעולה מסורבלת, בעיקר כאשר הטיולון פונה לכיוון שלכם.

מימה קסארי: כבדה מאוד, גדולה בקיפול, הבדים לדעתי לא מוצלחים ויוחלפו בדגמים של 2019, גגון לא יעיל, אין מדרך רגליים מתכוונן, האמבטיה והטיולון חולקים מרכב משותף, לדעתי זה יוצר חיסרון שמידה ורוצים לעשות רוטציה בין האמבטיה לטיולון בזמן המעבר לטיולון. לדעתי מאוד קשה לעליה וירידה ממדרכות.

הייתי ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה אשר דומה בסגנון לסטוקי ולקסארי, לדעתי יותר פרקטית, יותר קלה במשקל ונוחה לניוד. גבוהה, בעלת ידית טלסקופית ולכן מתאימה לשני הגבהים.
    אפשר גם לבדוק את אינגלזינה אפטיקה שיש לה גם ידית טלסקופית, יחסית כבדה אבל נוחה מאוד לקיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רעות
    16/10/2018

קובי תודה רבה על המענה.
    מה דעתך על עגלת סייבקס פריאם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/10/2018

שלום רעות,

גם עגלה כבדה מאוד, מסורבלת מאוד לקיפול וגדולה לאחר הקיפול. יחד עם זאת עדיפה על כל העגלות שרשמת בשאלה העדיפה, בעיקר בזכות הטיולון שמגיע לשכיבה מלאה ומרווח טוב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו