מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי קניית עגלהרעות14/10/2018
היי, מבקשת להתייעץ לגבי קניית עגלה-
אני מאוד נמשכת לעגלות הגבוהות והמעוצבות - מימה קסרי וסטוקי.
אני קטנה יחסית ובעלי גבוה מאוד (לכן מחפשים משהו שיכול להתאים לשנינו) .
בכל אופן, יצא לי להסתכל על העגלה החדשה של מימה- מימה זיגי. מה דעתך עליה? היא לא מהעגלות הגבוהות אבל נראת מאוד פרקטית לטווח הארוך (אמבטיה וטיולון) .
לסיכום - מתלבטת בין שלושת העגלות האלו - סטוקי אקספלורי החדשה, מימה קסרי ומימה זיגי.
אודה לחוות דעתך המקצועית בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/10/2018שלום רעות,
לא הייתי ממליץ על אף אחת מהן.
1. מימה זיגי: לדעתי יקרה בלי שום סיבה מוצדקת לדעת. יש לה טיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + אי לכך אני לא ממליץ על עגלות בעלות טיולון חד כיווני, מלבד זה אין מדרך רגליים מתכוונן, הגלגלים קטנים ולכן יכולת הניוד בינונית לדעתי.
2. סטוקי: נוחה מאוד לניוד, גבוהה וגם מתכווננת בגובה כך שלצורך שלכם זה מעולה. לצערי ולדעתי החסרונות שלה גוברים על זה, כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה לא ניתן להשכיבה אותו למצב שכיבה בגלל המוט. הטיולון יחסית קטן לדעתי גם באורך וגם ברוחב. מאוד קשה לתפעול ובעיקר לקיפול כמוכן מצריכה פירוק של הטיולון טרם הקיפול, פעולה מסורבלת, בעיקר כאשר הטיולון פונה לכיוון שלכם.
מימה קסארי: כבדה מאוד, גדולה בקיפול, הבדים לדעתי לא מוצלחים ויוחלפו בדגמים של 2019, גגון לא יעיל, אין מדרך רגליים מתכוונן, האמבטיה והטיולון חולקים מרכב משותף, לדעתי זה יוצר חיסרון שמידה ורוצים לעשות רוטציה בין האמבטיה לטיולון בזמן המעבר לטיולון. לדעתי מאוד קשה לעליה וירידה ממדרכות.
הייתי ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה אשר דומה בסגנון לסטוקי ולקסארי, לדעתי יותר פרקטית, יותר קלה במשקל ונוחה לניוד. גבוהה, בעלת ידית טלסקופית ולכן מתאימה לשני הגבהים.
אפשר גם לבדוק את אינגלזינה אפטיקה שיש לה גם ידית טלסקופית, יחסית כבדה אבל נוחה מאוד לקיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רעות16/10/2018קובי תודה רבה על המענה.
מה דעתך על עגלת סייבקס פריאם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/10/2018שלום רעות,
גם עגלה כבדה מאוד, מסורבלת מאוד לקיפול וגדולה לאחר הקיפול. יחד עם זאת עדיפה על כל העגלות שרשמת בשאלה העדיפה, בעיקר בזכות הטיולון שמגיע לשכיבה מלאה ומרווח טוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)