עגלת פג בוגבו אינגליזינה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת פג בוגבו אינגליזינה
    אפרת
    14/10/2018

היי קובי, אחרי קריאה רצינית בפורום הלכנו להתרשם היום מעגלות

כרגע אנחנו מתלבטים בין שלוש עגלות עיקריות:
    פג פרגו , אינגליזינה ( טרילוגי או אפטיקה), ובוגבו בי 5

אשמח למענה לשאלות:
    1. האם יש הבדל משמעותי במנחי הישיבה בטיולון בין העגלות הללו? ונוחות הישיבה של התינוק? מה לגבי מצבי שכיבה?

2. אני התרשמתי שהאינגליזינה והבוגבו די דומות במשקל ונוחות הקיפול, אני מתלבטת מה היתרון של הבוגבו כי ההבדל במחיר הוא משמעותי , וכרגע אני רואה בעיקר יתרונות לאינגליזינה טרילוגי- אמבטיה מרווחת מאוד ( אמורה ללדת בדצמבר), טיולון שמרווח יותר לפחות במראית עין , מה ההבדל בין העגלות מבחינת נוחות הניוד? אנחנו גרים בעיר אבל עוברים לקיבוץ בעוד כחצי שנה ( אם כי רוב הדרכים סלולות) .
    3. האם לדעתך ההבדלים בין האינגליזינה טרילוגי לאפטיקה משמעותיים?
    4. לגבי הפג, התרשמתי שהיא נוחה לניוד בחנות , אבל המוכר התעקש שבעליות אני לא אסתדר איתה כי היא מאוד כבדה ( אני נמוכה ורזה מאוד ) . כן הרגשתי שהיא יותר קצת יותר מסורבלת בהשוואה לאינגליזינה, אבל ראיתי שכתבת שהניוד שלה טוב יותר . אשמח לדעת איך זה בא לידי ביטוי, ובכלל איך אפשר להתרשם מזה כשהולכים זמן קצר בחנות

כמו כן, לא הספקתי לראות את הסייבקס מיוס, רציתי לדעת מה היתרונות שלה בהשוואה לעגלות שציינתי

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת פג בוגבו אינגליזינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/10/2018

שלום אפרת,

1. בכל העגלות האמבטיות זהות פרט לגדול הפנימי. ההבדל בין הבי לאינגלזינה או הפג משמעותי, לדעתי בפג ואינגלזינה אפשר למשוך בכיף עד גיל חצי שנה + ואילו בבי המקסימום יכול להיות 5 עד 6 חודשים ולדעתי בלידות חורף עם לבוש עבה פחות מזה, מהכרותי ממקרים שונים זה בדרך כלל בין 3 ל 4 חודשים בלידות חורף.
    2. האינגלזינה טרילוג'י והבי די זהות במשקל אך האפטיקה כבדה משמעותית מהן! חשוב לא לבלבל.
    היתרונות המשמעותיים של הבי על אינגלזינה לדעתי הם:
    יכולת ניוד הרבה יותר טובה, יותר נוחה לעליה וירידה ממדרכות, סל חפצים יותר גדול ונגיש, מושב עם תמיכת גב קשיחה מלאה, בטירלוג'י זה חלקי.
    מצד שני הטרילוג'י יותר מרווחת לתינוק וגם יותר זולה. לגבי עד כמה הבדלי הניוד שונים או משמעותיים עבורכם, זו החלטה שלכם. הייתי ממליץ לעשות מבחן ולשים 9 עד 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה ובכך לקבל מושג על ההבדלים ועד כמה הם יכולים להיות משמעותיים לכם.
    3. מדובר בשתי עגלות שונות. האפטיקה הרבה יותר כבדה והרבה יותר גדולה בקיפול, מצד שני יותר נוחה לניוד, עם סל חפצים גדול ונגיש יותר, עם מושב בעל תמיכת גב קשיחה מלאה.
    בכל הקשור לניוד ונוחות לתינוק לדעתי היא עדיפה על הטרילוג'י. בכל הקשור לנוחות ההורה הטרילוג'י עדיפה.
    4. הפג דומה לאפטיקה ולכן יותר נוחה לניוד מהטרילוג'י לדעתי, בעיקר עם משדרגים לשלדת S. יחד עם זאת אין לה ידית טלסקופית ולכן קשה מאוד לעלות ולרדת מדרכות (יש דגמים חדשים עם ידית טלסקופית אבל אז המושב יותר צר ואני פחות ממליץ עליהם). כפי שהסברתי בסעיף הקודם, ניתן להתרשם בחנות אם תעשו הכל לבד ללא מוכרן לצידכם. שימו משקל בעגלות לתטיילו איתן, נסו לאחר לימוד מצד המוכרן לנסות לבד לקפל, לתפעל (להוציא אמבטיה וטיולון), לבדוק ברכב וכו'.
    סדרת המבחנים האלו תיתן לכם נקודת מבט נכונה ואמיתית יותר לדעתי.

המיוס לדעתי פחות טובה מהבי, אין למושב תמיכת גב קשיחה, הניוד לדעתי פחות טוב מהבי ולכן אני ממליץ עליה פחות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו