מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- לאחר התלבטות קשה בבחירת עגלהרשא15/10/2018
קובי שלום רב.
לאחר התלבטות שנשמכה קצת זמן, יש לי כמה שאלות-
ההתלבטות הייתה בין פג פרגו לבין בוגבו פוקס-
1. בעגלת בוגבו פוקס עד כמה קריטי עניין הרגליות שאינן מתכווננות ושאין שכיבה מלאה ? זו היא הסיבה שבגללה אני מעדיפה את הפג פרגו למרות שאני עדיין לא שלמה עם ההחלטה
2. מה ההבדל בין עגלת פג פרגו בוק לבוק פלוס?
3. עד כמה עניין הידית הלא מתכווננת בפג פרגו יכול להפריע למישהו גבוה (בעלי 1.87)???
4. לאחרונה נחשפתי לעגלת אינגלזינה אפטיק, האם היא יותר מומלצת מהפג פרגו? האם יש בה שכיבה מלאה ונה עם יכולת הניוד?
5. האם ישנה עגלה שאתה ממליץ עליה (חוץ מהאי בי סי סלסה וההרטן) שהיא עם שכיבה מלאה אבל עם יכולת ניוד יותר טובה מהפג?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/10/2018שלום רשא,
1. זה מאוד אינדיבידואלי אך יש אחוזים בודדים שמתלוננים לגבי הזווית לעומת 0 אחוז שמתלוננים לגבי זווית השכיבה המלאה.
כפי שאני מציין תמיד יש יתרונות לזווית של הפוקס ויש יתרונות לזווית של שכיבה מלאה.
2. נמכר רק בוק פלוס בחנויות. בוק היה דגם עם מושב חד כיווני והוא אינו נמכר יותר ולכן חנויות מציינות שהן מוכרות בוק ולא בוק פלוס אבל הכוונה לאותו הדגם.
3. לדעתי משמעותי מאוד, בעיקר בגלל שהוא יתקל לא מעט בסרן האחורי של הגלגלים. כמוכן עליה וירידה ממדרכות תהיה יותר קשה.
4. האפטיקה דומה מאוד לפג אבל היא גם חדשה מאוד כך שאין חוות דעת לגביה. ממבט ראשוני שלי היא נראית איכותית. יש לקחת בחשבון שהיא כבדה יותר מהפג, טיפה ויתר גדולה לאחר הקיפול, לא אהבתי את גגון הטיולון שנראה עדין מדי ומיושן מאוד.
יכולת הניוד די דומה לפג אך יש את הידית הטלסקופית.
5. לדעתי לא, לדעתי רק הרטן או איי.בי.סי דיזיין סלסה נוחות יותר לניוד ודומות לפוקס ביכולות הניוד שלהן. אם יש זמן עד הלידה אז הסלסה תגיעה עם מושב בעל שכיבה מלאה בעוד כחודש / חודש וחצי. עוד אחת שדומה להן היא הפריאם של סייבקס אך ככל הידוע לי השיווק שלה הופסק בישראל.
יש גם את אפפה בייבי ויסטה שהשיווק שלה כרגע נעצר בישראל, דומה מאוד לסלסה אך לדעתי הסלסה עדיפה עליה ברוב הפרמטרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)