עגלות פג פרגו ואינגליזינה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות פג פרגו ואינגליזינה
    אפרת
    16/10/2018

שלום קובי,

לאחר סבב נוסף של עגלות, מתלבטים סופית בין אינגליזינה טרילוגי לבין פג פרגו, אשמח למענה לכמה שאלות נוספות:

1. פג פרגו- מה ההבדל העיקרי בין השלדה הרגילה לבין שלדת S? במספר חנויות בהן ביקרנו אמרו לנו שההבדל לא משמעותי, ובקריאה בפורום ראיתי שאתה ממליץ לשדרג. אשמח לקבל הסבר על ההבדל בין השלדות. מעבר לניוד, מה משמעות הידית השונה בין הדגמים הללו?

2. פג פרגו- דגמים חדשים לעומת ישנים, האם ההבדל העיקרי הוא אכן רק בבדים? כי הציעו לנו מחיר שונה משמעותית בין שלדת S 51 בדגם 2018 לעומת 2019
    האם יש שוני במשקלים?

3 . הבדל בין הפג לאינגליזינה- מי מביניהן ניידת בקלות יותר ועד כמה זה משמעותי? קשה להתעלם מכך שהטרילוגי יותר קלה אך מצד שני אם ההבדל בניוד משמעותי זהו שיקול ( לי היה קשה להתרשם מהבדל משמעותי)
    עד כמה משמעותי נוקשות הגב השונה בין העגלות הללו? והאם הטיולון שלהן מרווח באותה המידה?

את האפטיקה פסלתי כי אם עגלה בסגנון הזה אני כבר אעדיף את הפג שקיימת יותר זמן

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חידוד להודעה

אפרת
    16/10/2018

בהקשר של הניידות, הרגשתי שהטרילוגי יותר קלה בתזוזה בחנות, ולכן התהייה שלי, אני מאוד רזה ולכן אני מפחדת שיהיה לי כבד מדי להזיז את הפג בעליות וכדומה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/10/2018

שלום אפרת,

1. בS מקבלים ידית דמוית עור, יותר נעימה למגע ועם בלאי נמוך יותר. כמוכן מקבלים גלגל PU שזה למעשה כמו צמיג רכב/אופניים רק ללא אוויר זאת בניגוד לגלגל גומי/סילקון בסיסי. גלגלי PU א. עמידים יותר לאורך שנים. ב. נותנים יכולת ניוד עדיפה ג. משפרים את בלימת הזעזועים שגם ככה בפג אינה להיט לדעתי.
    אני חושב שנוחות הניוד היא הדבר החשוב ביותר בעגלה לאחר נוחות התינוק. אי לכך אני ממליץ לשדרג.

2. אכן אין הבדל פרט לבדים וגימורים שונים. טכנית מדובר במוצר זהה, גם ככה הריפוד לא מספיק מפנק לדעתי ואני ממליץ תמיד לרכוש מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון על מנת שהנוחות והרכות תשתפר. לאחר שעושים זאת זה ממש לא משנה איזו גרסא בחרנו, אי לכך אני ממלץ על הגרסאות הזולות. אם לוקחים עם סלקל מקורי יש לקחת בחשבון שיש לו תוקף והתוקף מתחיל מיום הייצור.

3. האינגלזינה יותר קלה, אי לכך גם בניוד היא מרגישה לך כך אבל לא כך הדבר. על מנת לקבל תמונת מצב אמיתית צריך לשים משקל של תינוק בעגלה. תינוק בן 7 חודשים שוקל סביב ה- 7-9 ק"ג ובגיל שנה כבר סביב ה- 12 ק"ג. בנוסף בעגלה יהיו חפצים בסל ותיק. אי לכך אני ממליץ תמיד לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה ולטייל כמה דקות בחנות, לאחר מכן מחוץ לחנות ולסיום לעלות ולרדת מדרכה, רק כך תוכלו לקבל תמונה מצב אמיתית לגבי נוחות הניוד. יתכן ועדיין תרגישו שזה זהה ויתכן שתרגישו הבדל רציני, כל אחת ואחד עם היכולות והחוזק שלו/ה.
    לגבי הנוקשות, בפג טיפה יותר קשיחה, כלומר לדעתי הבד יותר דק אך כפי שהסברתי קודם, אני ממליץ לרכוש מזרנים ובכך לשפר את הנוחות. כמוכן בפג יש תמיכת גב מפלסטיק יצוק באופן מלא לעמות חלקי באינגלזינה, לדעתי בנושא זה + מזרן קומפי קוש הפג עדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו