המלצה לעגלה קלה וקומפקטית

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • המלצה לעגלה קלה וקומפקטית
    עמית
    16/10/2018

    קובי שלום,
    אנחנו מחפשים המלצה לעגלה לתינוקת שצפויה להיוולד בעוד כחודשיים. אנחנו גרים בתל אביב בקומה ראשונה בלי מעלית, ולכן משקל העגלה והקומפקטיות שלה הוא פקטור מאוד משמעותי מבחינתנו, אך כמובן שזה לא יבוא על חשבון היציבות והבטיחות של העגלה. בין היתר קיבלנו המלצה על הטאי-טאי - האם מומלצת? נשמח גם להמלצות אחרות.
    תודה רבה!
    עמית.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובה

    קובי סופר
    16/10/2018

    שלום עמית,

    חשוב להבין דבר חשוב, ככל שהמשקל ירד כך יתקצצו מהעגלה דברים, לעיתים חשובים שאני הייתי ממליץ לא לוותר עליהם.
    לדוגמא עגלה כמו טאיטאי אכן קלה אך הטיולון שלה חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוקות יהיו מול הוריהם עד גיל שנה +. כמוכן שינוי המצבים עם שרוך לדעתי פחות נוחה לתינוק ופחות ידידותי להורה אבל זה מוריד משקל. כמוכן אין תמיכת גב קשיחה מפלסטיק יצוק אלא רק מפרספקט.

    הייתי ממליץ ללכת על עגלות כמו בוגבו בי 5, ארמדילו פליפ XT2 או בייבי בוס טייגר (תחל להימכר רק בעוד חודש), כולן בעלות טיולון דו כיווני, שינוי מצבים רגילים, משקל סביב ה- 9 ק"ג (הטאי טאי סביב ה- 7). עדיין זה נחשב למשקל קל, שלושתן מתקפלות ביד אחת וניתנות לנשיאה די בקלות ביד השנייה.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו