מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שילוב דונה עם עוד עגלהמרים18/10/2018
שלום קובי,
רציתי להתיעץ איתך לגבי קנית דונה ככיסא לרכב ולגיחות קצרות לסופר לפיזור הילדים בבוקר ובחזרה (שזה בערך כל ההתנידות שלי מהבית כל יום לבד אז לא יכולה להתחיל לפרק להכניס שילדה וכו רוצה משו שהכי יחסוך זמן וכח)
ואיתה לשלב עגלה נוספת שתשמש גם לאמבטיה ליציאות ארוכות יותר כי יודעת שהסלקל לא בריא למשך זמן
וגם טיולון איכותי (דו כיווני 180 מעלות וכו) שכמובן יתקפל ביד אחת ולא יתפוס את כל הפגאז'
אנחנו עירוניים וגרים בכניסה פרטית עם 10 מדרגות
כמעט הכל זה מהבית לרכב עם עוד 3 ילדים ולבד. לכן ראיתי את הדונה מתאימה להתנידות שכזו.
מקווה שהבהרתי את רצונותיי מספיק...
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/10/2018שלום מרים,
הדונה בהחלט מתאימה להתניידות כזו רק חשוב לקחת בחשבון 3 דברים:
1. משך השהייה הרצופה המומלצת בסלקל היא 30 דק'. משך השימוש היומי המומלץ הוא 45 דק'. כל עוד לא עוברים את המגבלות האלו אין סכנה בריאותית לדעתי.
כמובן ככל שהתינוק גדל כך משך השהייה היומי יכול לגדול. אך עדיין לא הרצף של החצי שעה לדעתי.
2. המוצר קיבל דירוג בטיחותי של 3 כוכבים מתוך 5, כלומר ישנם סלקלים בטוחים ממנו.
3. כדי שהחיים באמת יהיו קלים איתו לדעתי רצוי לרכוש אותו עם בסיס שכן השליפה וההכנסה לרכב יקחו שניה ולא חצי דקה עד דקה כל פעם. כמוכן זה ימנע טעויות אנוש בהתקנה שכן מסקר שנערך חןץר מ- 70% יתקינו סלקל או כיסא בטיחות בצורה שגויה יחד עם חגורה. כאשר יש בסיס הסיכוי לטעות יורד לפחות מ- 5%.
צריך לקחת בחשבון שהבסיס מאוד יקר.
לגבי עגלה, הייתי ממליץ לחכות לבייבי בוס טייגר שתגיע בעוד שלושה שבועות/חודש, עונה לדעתי בדיוק לכל הדרישות שלך.
אם אין זמן לחכות ויש תקציב בוגבו בי 5 גם עונה היטב לדרישות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מרים18/10/2018תודה קובי על זריזות התגובה ובהירות הנושא
1.אני צריכה ללדת משוער עוד 4 שבועות
מקווה שההמתנה לעגלה שלך לא תתנגש עם הלידה כבר...
יש לך תמונה להראות לי אותה?
ומה המחיר שלה יהיה?
2.שאלה נוספת לגבי הדונה הבנתי שהגיל שניתן לשים את התינוק בסלקל של דונה הוא מוגבל יותר מהגיל בכל סלקל אחר לאוטו? האם זה אמור להפיע לי בצורה מסוימת? אולי שלא אוכל להשתמש ככיסא בטיחות לתווך ארוך יותר ואז אתקע?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לנ"ל
מרים18/10/2018ראיתי את הדף בגוגל על העגלה שלך נשמע באמת כליל המעלות ושווה לחכות רק לא ראיתי שמצויין האפשרות לאמבטיה
היא תהיה רק טיולון?
ושוב המחיר ואם אפשר כבר להזמין שתהיה מיד כשתגיע לארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/10/2018שלום מרים,
1. המחיר יהיה 3000 ש"ח שזה בהחלט לדעי מחיר סביר עבור התמורה שמקבלים. העגלה תגיע עם אמבטיה ויהיה ניתן לחבר מתאמים לסלקלים (אך לדעתי זה פחות רלוונטי לך).
אפשר להזמין מראש, אם רוצים לראותה מראש אפשר ליצור מולי קשר בדף הפייסבוק של בייבי בוס או באתר שלי יש דף יצירת קשר. אפשר יהיה לתאם מולי ולהגיע אליי לראותה ולקבל את כל המידע לגביה.
2. הדונה כמו כל סלקל מתאים עד משקל 13 ק"ג, לרוב עוברים לכסא בטיחות לפני, אין כל חשש כי יש המון כיסאות שמתאימים מגיל לידה כך שבכל שלב תוכלו לעבור לכיסא מרגע שהסלקל נהיה צפוף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)