עלות בייבי בוס טייגר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עלות בייבי בוס טייגר
    שני
    19/10/2018

היי קובי,
    קראתי בפורום על העגלה בייבי בוס טייגר, ידוע לך פחות או יותר כמה תעלה בחנות? והיכן אוכל לראות תמונות שלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלות בייבי בוס טייגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/10/2018

שלום שני,

המחיר יהיה 3000 ש"ח. המחיר יכלול אמבטיה וטיולון.
    ניתן לרשום בגוגל עגלת בייבי בוס טייגר ולראות מספר תמונות שלה.
    ניתן לפנות אליי בדף הפייסבוק בייבי בוס, אוכל לספק שם מידע נוסף + תמונות שכרגע לא באתר. כמוכן יהיה ניתן לתאם מולי הדגמה אצלי במחסן אם יש לחץ זמן, באם לא באמצע נובמבר היא כבר תהיה בחנויות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרגיל, תודה על המענה המהיר , שבת שלום!

שני
    19/10/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להסבר

רותי דואני
    20/10/2018

בתור יבואן abc, אשמח לקבל פירוט על העגלה שלך(טייגר).
    אשמח להשתכנע למה לרכוש עגלה שהינה חדשה בשוק, לא ממותגת, במחיר של כ300 ש"ח כאשר יש עגלות כמו הסלסה במחיר דומה פחות או יותר.(אפשר גם למצוא את המיוס במחיר של כ3600)
    מקבלים עם עגלה זו שירות ואחריות אקסטרה? היא מיוצרת במפעל מיוחד? אשמח לשמוע יותר. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/10/2018

שלום רותי,

אני אף פעם לא מנסה לשכנע, ההמלצה שלי תמיד להתנסות אישית עם המוצר, כרגע החיסרון הכי גדול של הטייגר שלא ניתן לעשות זאת עד אמצע חודש נובמבר!
    איני משווה אותה כלל לסלסה, אלו שני סגנונות שונים לחלוטין.
    אם אני הייתי צריך לבחור מבינהן הייתי בוחר בסלסה אך הרוב המוחלט של הצרכנים בארץ יעדיף את הטייגר או דומותיה כפי שציינת מיוס וגם בוגבו בי וכו'
    מדוע? כי הן קלות יותר במשקל, קלות יותר לקיפול, קטנות יותר לאחר הקיפול. כלומר הרבה יותר נוחות להורה מאשר הסלסה וזו ההעדפה בישראל לצערי. ואילו הסלסה לדעתי יותר נוחה לתינוק ולניוד מה שלדעתי יותר חשוב!
    כמוכן ההמלצות שלי מתבססות ע"פ הדרישות של השואלים וכפי שהסברתי קודם הדרישות הן נוחות קיפול, משקל, גודל קיפול וכו'. כמוכן זה גם מתבסס על תקציב בדרך כלל.

ולשאלתך, שגם ענית עליה באופן חצי רטורי, עגלת בייבי בוס אינה עגלת מותג כמו סייבקס ולכן זולה ממנה אמנם לא באופן משמעותי אבל אם נפרק את העגלות לחלקים תביני שאם הטייגר הייתה ממותגת מחירה היה יקר בין 40 ל 70 אחוזים לדעתי.
    האמבטיה היא קשיחה, כלומר יציקת פלסטיק אשר הרבה יותר יקרה לייצור מאמבטיה מבד.
    גם הטיולון כולל גב קשיחה מלא שדורש יציקה מפלסטיק (לעומת רשת במיוס), דברים אלו מייקרים את ייצור המוצר ואילו בסייבקס הם לא קיימים.
    הגלגלים הם גלגלי PU, סוג הגלגל הכי יקר שאפשר לשים בעגלה, זהו גלגל זהה לגלגל אוויר אך ללא פנימית מה שמעניק את יכולת הניוד הכי טובה שיש עם הבלאי הכי נמוך שיש.
    יש ידית טלסקופית שאין בסייבקס, לדעתי חובה בכל עגלה כדי שתהיה נוחה לעליה וירידה ממדרכות.
    היא לא מיוצרת במפעל מיוחד (אבל מפעל שעבר את הדרישות שלי שלדעתי הן אובר קפדניות) והאחריות היא רגילה לשנתיים מלאות ובהמשך לכל החיים (כלומר לאחר שנתיים שירות התיקונים ינתן ללא עלות והחיוב היחידי באם יהיה הוא רק על חלקי חילוף).

אני גם בדרך כלל טוען שלא תמיד כדאי לרכוש מוצר חדש שטרם נמכר בשוק בארץ או בעולם, זה נכון גם לגבי הטייגר, הטענה היחידה שאני יכול לומר בעדה זה שנתנו ל 3 נסיינים להשתמש בעגלה (שימוש ממושך של יותר מחצי שנה) ועד עתה התגובות הן חיוביות מה שמחזק את ההמלצה שלי לגביה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו