עגלה עם אמבטיה מרווחת לחורף

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה עם אמבטיה מרווחת לחורף
    מורן
    20/10/2018

היי..ללידה ראשונה רכשתי את המימה, יחסעת דיי נהנתי ממנה אבל קניתי לבנה וכל פגם בדרך נראה לעין והאמבט התחתית שלה כבר לא ישרה..לתקן עולה כמו עגלה חדשה, אני מחפשת עגלה שתשמש בעיקר לחודשים הראשונים..אבל גם אחרי(יש טיולון sgo של בייבי לי)גרים בבית פרטי עם רכב אז משקל חשוב אבל לא קריטי וחייבת אפשרות לטרמפיסט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/10/2018

שלום מורן,

השאלה העיקרית שלי היא מהו התקציב?

עד 2000 ש"ח הייתי ממליץ על סירקל ראבנה שיש לה אמבטיה ענקית, סביב ה- 3000 ש"ח הייתי ממליץ על הסלסה של איי.בי.סי דיזיין שיש לה את אותה אמבטיה ענקית שיש בסירקל.
    כמוכן גם פג פרגו בוק פלוס ואינגלזינה אפטיקה נותנות אמבטיות ענקיות.
    טרמפיסט ניתן לחבר לכל עגלה אבל בנושא זה לסלסה של איי.בי.סי דיזיין יש יתרון ענק, יש לה ידית טלסקופית ארוכה וסל חפצים מתקפל, זה מאפשר לילד עם הטרמפיסט לעמוד/לשבת בתוך הידית ולא כלפי חוץ מה שירחיק אותך מהעגלה ויצור חוסר נוחות בניוד. יש לקחת בחשבון שבשלב האמבטיות עם אף עגלה לא יהיה כלכך נוח עם טרמפיסט.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו