עגלת טאי טאי 2018

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת טאי טאי 2018
    שי
    20/10/2018

היי,
    אני מחפשת עגלה לילדה וקצת הלכתי לאיבוד. אני מחפשת עגלה עם אמבטיה, חשוב לי מאוד שתהיה מרווחת ונעימה לתינוק. ראיתי את הטאי טאי 2018 אחרי שקיבלתי המלצות. היא באמת נראית נוחה וקלילה ומרווחת אבל מרגיש לי שהיא קלילה מידי ולא תחזיק לאורך זמן. מה גם שהפריע לי שיש המון תיקתקים ושרוכים בטיולון.
    המחיר שלה אטרקטיבי שזה גם משהו שחשוב לי.
    מה דעתך/ המלצתך על טאי טאי? ואילו עוד עגלות במחיר דומה כדאי לנו לבדוק. בנוסף, יש לנו כבר בבית כיסא בטיחות מעולה של צ'יקו- האם אתה מכיר עגלות שהוא יכול להתחבר אליהן?
    תודה!!
    שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת טאי טאי 2018

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/10/2018

שלום שי,

הסלקל של צ'יקו מתחבר בארץ רק לעגלות של צ'יקו שלדעתי פחות מוצלחות.
    לגבי הטאיטאי, לדעתי היא עגלה טובה, אני פחות ממליץ עליה בעיקר מהסיבה שהטיולון שלה חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +, כלומר גם בטיולון.

במחירים סביב אותו אזור הייתי ממליץ לבדוק את ג'ואי כרום או סירקל ראבנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה החסרונות של העגלות של צ'יקו?

שי
    21/10/2018

תודה על התשובה,
    מה החסרונות של העגלות של צ'יקו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/10/2018

שלום שי,

יש להם מספר דגמים, גם לא רובם משווקים בארץ.
    כמוכן זו כל עגלה לגופה, קשה לענות באופן כללי על כלל דגמי היצרן, מה שכן, לדעתי לכל דגם שלהם יש מוצר מקביל עדיף שנמכר במחיר זהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו